Carmen de la Sălciua, săgeți la adresa lui Cătălin Măruță!: ,,Vezi-ți de familia ta!/Să îți fie rușine!"


Carmen de la Sălcuia, una dintre cele mai iubite interprete de muzică de petrecere, s-a săturat ca gurile rele să vorbească despre ea. 

Recent, artista a răbufnit după ce a văzut pe pagina emisiunii „La Măruță” un articol legat de ea. În articol era subliniat faptul că artista n-ar mai arăta atât de bine ca pe vremuri. Carmen de la Sălcuia nu a mai rezistat și a ținut să-i transmită câteva gânduri prezentatorului. 

Aceasta i-a spus lui Cătălin Măruță, într-o postare pe instagram, să-și vadă de treaba lui, menționând și faptul că nu va merge niciodată în emisiunea acestuia.

,,Vezi-ți de familia ta…și lasă știrile cu mine și despre mine că nu ți-am călcat pragul și nici nu o voi face! Ai vrea ca de ai tăi să scrie toți bine, dar tu îi blamezi pe alții, nu? Să îți fie rușine!”, a scris Carmen de la Sălciua, într-o postare de pe o rețea de socializare.

Artista a sugerat și faptul că absența sa din emisiunile de profil i-ar face pe cei care le prezintă să vorbească rău despre ea. 

,,Eu îmi câștig pâinea cu sau fără emisiunile voastre în care de altfel nici nu particip! Aveți o meserie tare frumoasă! Pe cine vă cășună, îl ponegriți și cine nu participă la emisiuni, îi dați cu hate!”, a mai scris cunoscuta artistă.

Screenshot 2024-02-20 123518.png

Comentarii Facebook