Carla's Dreams au întrerupt un concert din cauza unui COCALAR. Ce a făcut un fan în timpul spectacoluluiDeja celebra trupă de moldoveni Carla's Dreams a fost nevoită să întrerupă un concert din cauza comportamentului unui fan.

Astfel, în timpul unui concert desfășurat, vineri, la un club din Târgoviște, un fan a încercat, în repetate rânduri, să arunce cu bani în artiști, practică des întâlnită îăn cluburile de manele, dar să se și urce pe scenă pentru a le ridica glugile.

În urma scandalului, concertul trebuia reprogramat, însă artiștii și patronii clubului nu s-au mai înțeles în ceea ce privește contractul și condițiile în care să concerteze, astfel că administratorii localului au pornit un atac online la adresa celor de la Carla's Dreams.

Trupa a reacționat printr-un mesaj pe pagina lor de Facebook, în care explică ce s-a întâmplat.

Tolerarea viciilor de organizare și/sau desfășurare a evenimentelor publice poate duce la consecințe GRAVE.
CSD consideră drept obligațiune necesitatea de a lua atitudine promptă și fermă față de astfel de manifestări.
Nu e o poziție ”ideologică” – it’s just the right thing to do.
Situația din Târgoviște > precizări:
1. Momente omise de clipul care a circulat online:
a) încercările multiple de a ne transmite bani în timpul evoluării pe scenă;
b) precizarea publică (la microfon) de a înceta ”exploziile de cash”;
c) accederea unui număr de persoane pe scenă;
d) tentativa acestor persoane de a ridica gluga băieților de pe scenă;
e) înjurăturile de rigoare;
f) amenințările de rigoare;
g) overall – situație de tensionare în continuă creștere.
2. CSD nu resimte și nu agreează aere de ”supremație artistică” :) vizavi de orice curente muzicale. Afirmațiile potrivit cărora ”cineva a fost ofensat de faptul că i s-au oferit bani” – distorsionează fondul problemei. „Aruncarea cu bani” își are farmecul său – însă își are și formatul său. În caz contrar se transformă în lipsă vădită de respect.
3. Inexistența măsurilor minime de asigurare a securității/ordinii în timpul unui eveniment – este un viciu fundamental de organizare. Circumstanțele de la punctul 1 ne-au făcut să ne convingem că ne aflăm anume într-o astfel de conjunctură.
Decizia rămânea doar una.
Decizie pe care ne-o asumăm.
Este mai bine să îți asumi câteva comentarii răutăcioase acum decât să te întrebe lumea, în cazul unei dezvoltări nefericite a situației: “de ce nu ați oprit concertul dacă nu exista securitate și tensiunea creștea?”.
Am mai trecut prin asta și știm despre ce vorbim.
Better safe than sorry.
4. Nu vom pune încă accent, ci doar vom menționa că din informațiile pe care le-am primit de la mai multe persoane prezente în club în acea seară, spiritele totuși s-au încins și s-a produs un scandal violent, fapt confirmat ulterior și de reprezentanții autorităților.
5. Referitor la pozițiile expuse de un șir de lideri de opinie. Le înțelegem originea. Dacă am fi văzut și noi doar informația difuzată – am fi avut, posibil, aceleași concluzii.
6. Ne pare foarte rău de poziția de victimizare aleasă de administrația clubului. În special tentativa de a prezenta problema ”sub unghiul” CSD vs. Invitați, sau CSD vs. Târgoviște, Târgoviște vs. Alte orașe.
O abordare care ne pare a fi perfidă.
Târgoviștenii nu au nicio vină în cele întâmplate.
De asemenea, ne pare rău că modul în care a fost expusă problema de către reprezentanții clubului a atras atenția publică sub un unghi atât de nefavorabil târgoviștenilor și Târgoviștei în general. Apelăm la mijloacele de informare care s-au expus asupra subiectului sau au expus acest subiect să își revadă poziția vis-a-vis de târgovișteni pentru că astfel de cazuri se întâmplă în toată România și peste tot în lume. Dar problema nu este aceasta, ci atitudinea și organizarea proastă.
Ni s-a comunicat că nu suntem bineveniți în Belvedere Studio, dar, din fericire, Târgoviște este mult mai mult decât un club iresponsabil. Și oamenii de acolo sunt mult mai mult decât o atitudine personală a unui individ.
Dupa ce două zile și-au expus isteric punctul de vedere, cenzurând într-același timp orice alt punct de vedere, inclusiv al persoanelor prezente la eveniment, reprezentanții clubului au decis să le șteargă pe toate.
Dar le puteți vedea mai jos. Menționăm că în una dintre poze numele și poza de profil sunt blurate, pentru că persoana este minoră.
Sperăm că acest post să întregească peisajul întâmplării și să ofere suficientă claritate atât pentru opinia publică, cât și pentru cei ce s-au expus deja.”, au scris cei de la Carla's Dreams.

Comentarii Facebook