Care vedetă e sufletul tău pereche în funcție de zodie?


Care vedetă e sufletul tău pereche în funcție de zodie? Toată lumea are o pasiune pentru celebrități, dar când vine vorba de asta, este greu de știut dacă ai fi cu adevărat compatibil în viața reală.

Care vedetă e sufletul tău pereche în funcție de zodie?

Dar cu un pic de ajutor de la astre - care pot răspunde la orice, de la unde ar trebui să călătorești în vacanță până la cum este șeful tău - poți afla cu ce celebritate ai avea șanse mari să ai parte de fericire, pentru totdeauna, sau dacă ar merita măcar să vă intersectați vreodată.

Care vedetă e sufletul tău pereche în funcție de zodie? Berbec - Brad Pitt, Miley Cyrus

berbec.jpg

Berbecul are personalități aprinse și pofta de viață, așa că are sens că și-ar dori un partener care are aceleași aceste trăsături.

Unul dintre cele mai bune perechi pentru Berbec este Săgetător, deoarece acestea sunt două semne zodiacale diferite, ceea ce face parteneriatul ușor și stabil. Deoarece aceste zodii iubesc viața, acest lucru poate adăuga o mulțime de entuziasm la în relație.

Atât Brad, cât și Miley sunt cunoscuți pentru personalitățile aventuroase. Pitt a călătorit peste tot în lume și este văzut frecvent în aventuri cu copiii săi, iar Miley pare a fi într-o constantă petrecere oriunde merge, făcându-i pe ambii perechile perfecte pentru tine.

Care vedetă e sufletul tău pereche în funcție de zodie? Taur - Kit Harington, Nina Dobrev

taur.jpg

Capricornul și Taurul se înțeleg profund. Deoarece sunt ambele zodii ale pământului, împărtășesc legătura comună de a avea picioarele ferm pe pământ și de a aprecia lucrurile mai stabile din viață, cum ar fi securitatea financiară și un partener de încredere.

Cea mai bună trăsătură a Capricornilor este că sunt dedicați, a declarat astrologul Sally Kirkman pentru INSIDER, în timp ce Taurii sunt de încredere și sunt întotdeauna acolo când aveți nevoie de ei, făcând această relație solidă.

Kit Harington și Nina Dobrev sunt ambii Capricorni care ar fi perechile ideale pentru orice Taur. În timp ce amândoi au participat la francize TV de succes, își păstrează viața personală destul de privată și se concentrează asupra celor apropiați.

Care vedetă e sufletul tău pereche în funcție de zodie? Gemeni - Harry Styles, Natalie Dormer

gemeni.jpg

Gemenii și Vărsătorii sunt zodii de aer, care își mențin viața sus în nori. Gemenilor nu le place să fie legați foarte des, așa că au nevoie de cineva care își iubește și propria libertate și nu îi va face să se simtă sufocați - aici intră în scenă Vărsătorul.

Vărsătorul și Gemenii sunt una dintre cele mai puternice perechi ale zodiacului, deoarece nu se vor face geloși și nu vor fi ei înșiși geloși. Sunt unici și neortodocși, așa că au o înțelegere a modului în care funcționează relația lor.

Natalie Dormer și Harry Styles sunt ambii Vărsători - merg pe ritmul propriului baterist și adoră o viață plină de libertate și entuziasm. La urma urmei, Harry a fost primul membru One Direction care a obținut un succes major solo (în afară de plecarea timpurie a lui Zayn) și Natalie și-a făcut un nume în afara spectacolului care a pus-o în lumina reflectoarelor, „Game of Thrones”.

Care vedetă e sufletul tău pereche în funcție de zodie? Rac - Oscar Isaac, Rihanna

rac.jpg

Racii sunt o grămadă emoțională. Sunt capabili să simtă lucruri și să atingă emoții pe care alte zodii nu pot și din această cauză sunt predispuși la schimbări de dispoziție. Dar sunt și unul dintre cele mai dulci semne din Zodiac, a spus Kirkman.

Peștii, deși nu sunt la fel de emoționali, sunt simpatici cu situația dificilă a Racului, deoarece împărtășesc, de asemenea, o profunzime emoțională mare și, prin urmare, parteneriatul lor este profund romantic și emoțional.

Dacă sunteți Rac, ați împărtăși o conexiune profundă cu un Pești precum Rihanna sau Oscar Isaac. Muzica Rihannei a arătat că are o latură emoțională profundă și că poate trece de la o dispoziție la alta. Deoarece Oscar i-a jucat pe toți, de la prinți până la piloții spațiali rebeli, el este capabil să intre în acele emoții, doar într-un mod diferit.

Care vedetă e sufletul tău pereche în funcție de zodie? Leu - Jamie Foxx, Rita Ora

leu.jpg

Leilor le place să fie sufletul petrecerii - sunt încrezători și jucăuși, a spus Kirkman. Deci cine mai bine să le iubească decât un Săgetător hilar.

Aceste semne sunt notoriu neliniștite, așa că a le pune împreună este ideal - de fapt sunt unul dintre cele mai puternice perechi din zodiac. Amândoi adoră să fie ocupați și să aibă o mulțime de oameni în jur. Dar nu vă faceți griji, flacăra lor nu se va stinge de toată acea stimulare, deoarece ambele semne adoră să fie sociale.

Dacă aveți nevoie de exemple celebre ale acestor zodii, nu căutați mai departe decât de petrecăreții Jamie Foxx și Rita Ora. Ora este întotdeauna fotografiată în oraș împreună cu prietenii ei celebri.

Foxx? Ei bine, are o melodie numită „Blame it on the alcohol”, așa că știm că îi place să petreacă.

Care vedetă e sufletul tău pereche în funcție de zodie? Fecioară - Leonardo DiCaprio, Kendall Jenner

fecioara.jpg

Fecioarele nu sunt întotdeauna cunoscute pentru că sunt amuzante, darle merge mintea repede. Ele sunt echilibrate de cunoștințele profunde și vaste ale Scorpionului, cărora le place să gândească lucrurile.

Fecioarele sunt un fel de tunuri libere, care pot părea neobișnuite pentru cunoscătorul Scorpion, dar pentru că perechea este la trei zodii distanță, diferențele lor pot crea o legătură intensă, iar aceste trăsături opuse te leagă, mai degrabă decât te împingă.

Ar trebui să pornețti de la Scorpionii Kendall Jenner sau Leonardo DiCaprio. Fără îndoială, Kendall este cea mai liniștită dintre Kardashian-Jenners, dar este înconjurată constant de haos. Ea se poate descurca total cu sinele tău vibrant.

Care vedetă e sufletul tău pereche în funcție de zodie? Balanță - Dev Patel, Rosario Dawson

balanta.jpg

Balanțele sunt o grămadă fermecătoare și cu siguranță sunt iubitori și nu luptători, a spus Kirkman.

De aceea sunt perechea perfectă pentru Taurul dulce și loial. În timp ce Taurii pot fi uneori încăpățânați și stabiliți în felul lor, acest lucru îi face, de asemenea, să știe ce vor, ceea ce este un lucru grozav pentru Balanțele care se lasă duse de val.

Orice Balanță ar străluci cu Dev Patel sau Rosario Dawson la braț. Atât Patel, cât și Dawson sunt activiști și actori neînfricați, asumând roluri care se confruntă cu problemele lumii. Ambii sunt destul de secretoși cu viața lor persoană și par să aprecieze o viață confortabilă la domiciliu, o mare trăsătură a Taurilor, pe care Balanțele o iubesc și ele.

Care vedetă e sufletul tău pereche în funcție de zodie? Scorpion - Milo Ventimiglia, Selena Gomez

scorpion.jpg

Există doar o singură modalitate de a o spune - Scorpionii sunt pasionați, așa că, deși poate părea periculos la început, sunt o pereche perfectă pentru Racii la fel de grijulii.

Ambele zodii sunt incredibil de romantice, a spus Kirkman, și au tendința de a avea accese sexuale ridicate. Relația lor ar fi captivantă și intensă, dar atâta timp cât Scorpionii nu se vor speria, vor avea o relație intensă și iubitor.

Selena Gomez este un Rac în adevăratul sens al cuvântului - este cunoscută pentru că iubește din greu și este foarte legată de sentimentele sale. Se pare că are nevoie de cineva care este la fel de pasional pentru ea într-o relație, care este o pereche perfectă pentru orice Scorpion.

Milo Ventimiglia a interpretat două personaje pasionate la „This Is Us” și „Gilmore Girls” și, deși nu știm prea multe despre viața sa personală, abilitatea sa de a juca aceste personaje intense, romantice și emoționale arată că este un Rac adevărat.

Care vedetă e sufletul tău pereche în funcție de zodie? Săgetător - Chris Pratt, Angelina Jolie

sagetator.jpg

Săgetătorul este mereu în căutarea unei aventuri, a spus Kirkman, ceea ce îi face un tovarăș perfect pentru un Gemeni.

Gemenii sunt zodii de aer și îl întruchipează în orice fel, astfel încât să completeze perfect cu Săgetătorii care nu sunt cei mai mari fani ai angajamentului sau ai legăturii. Dar dacă se implică într-o relație, asta înseamnă că se iubesc cu adevărat și este o relație făcută în ceruri.

Oamenilor care au semnele zodiacale ale Gemenilor și Săgetătorului le place să vorbească despre interesele lor comune, despre lucrurile pe care le iubesc și, bine, despre orice altceva. Nu le poți ține tăcute.

Gemenii Chris Pratt și Angelina Jolie sunt perechile perfecte pentru orice Săgetător. În timp ce își păstrează viața personală privată, amândoi au avut divizări foarte publice în ultimul an, făcând clar că sunt dispuși să lase ceva care nu li se pare corect.

Atât Pratt, cât și Jolie sunt pasionați să vorbească pentru cauze în care cred (Pratt cu March Of Dimes și Angie cu nenumărate organizații caritabile) și își păstrează activitatea concentrată pe asta.

Care vedetă e sufletul tău pereche în funcție de zodie? Capricorn - Tom Hardy, Taraji P. Henson

capricorn.jpg

Când vorbim despre un cuplu puternic - Fecioarele și Capricornii știu cum să o facă. Capricornii sunt dedicați iubirii, a spus Kirkman, în timp ce Fecioarele sunt foarte în ton cu nevoile partenerului lor.

Dar ambii au, de asemenea, ochii pe premiu și nu se tem să facă ce este nevoie pentru a ajunge acolo.

Capricornii Tom Hardy și Taraji P. Henson sunt ambele vedete care au depus o mulțime de muncă în ultimii ani, făcându-i un partener perfect pentru Fecioarele muncitoare. Hardy este cunoscut pentru că este cam dur în jurul platoului de filmare, dar neagă această reputație și i-a spus The Hollywood Reporter că el doar își face treaba, un răspuns practic venit de la un Capricorn practic.

Este posibil ca Henson să nu fie cea mai deschisă vedetă, dar atunci când vorbește sau face ceva, fanii sunt atenți la fiecare cuvânt și mișcare. Poate trece de la a fi hilară la sexy la inteligentă în rolurile ei și în viața reală - toate trăsăturile pe care un Capricorn le posedă în liniște.

Care vedetă e sufletul tău pereche în funcție de zodie? Vărsător - Charlie Hunnam, Kourtney Kardashian

varsator.jpg

Vărsătorii își trăiesc viața în nori. Au o imaginație minunată și o personalitate fără griji. Au condamnări puternic susținute, a spus Kirkman, dar le pasă incredibil de mult de cei din jur.

Asta le face  perechea perfectă cu Berbec. Semnele sunt la două zodii distanță, ceea ce le face asemănătoare și face ca relația să fie puțin întreținută, lucru pe care ambele zodii îl vor aprecia.

Berbecul este un nativ îndrăzneț care îi va captiva pe Vărsători, care nu sunt cel mai mare fan al relațiilor convenționale și al legăturii. Legătura lor este neconvențională și nu ar avea altfel.

Kourtney Kardashian ar fi un partener minunat pentru orice Vărsător. Pare să fie un fan al relațiilor neconvenționale, întrucât ea și tatăl copiilor ei, Scott Disick, rămân apropiați, în ciuda faptului că nu mai sunt implicați romantic. Ea va păstra o doză de atenție asupra Vărsătorului, care este exact ceea ce au nevoie pentru a rămâne interesați.

Charlie Hunnam nu se teme de o provocare și este un Berbec îndrăzneț, puternic, care va lăsa pe orice Vărsător dependent. El urmărește rolurile pe care le joacă și joacă personaje iubitoare de aventuri pentru că îi amintesc de el.

Care vedetă e sufletul tău pereche în funcție de zodie? Pești - Drake, Emma Stone

pesti.jpg

Peștii au gândurile deseori depășite de următorul lor proiect sau doar de imaginația lor sălbatică, a spus Kirkman, așa că sunt norocoși dacă pot găsi dragostea într-un Scorpion care preferă să-și păstreze gândurile private.

Peștii au o mare nevoie de dragoste și afecțiune, iar aceasta este specialitatea Scorpionului. În schimb, un Scorpion îi va proteja și le va fi devotat. Scorpionii au o personalitate profundă, care va captiva Peștii emoționali și empatici.

Emma Stone și Drake ar fi parteneri excelenți pentru orice Pești. Ambii au arătat un mare devotament față de partenerii din trecut și au părut să rămână prieteni atenți și loiali față de ei, chiar și atunci când relația s-a încheiat (mă refer la Rihanna și Andrew Garfield!).

Sunt oameni creativi care au exploatat emoții serioase în munca lor, lucru pe care orice Pești îl poate aprecia. Când aceste două zodii se reunesc, sunt într-o relație pentru o lungă perioadă de timp, lucru care pare să fie pe placul ambelor zodii.


Comentarii Facebook