Joi 30 Martie

Care sunt cele trei zodii avantajate de astre în 8 martie. Norocul și dragostea partenerului sunt alături de voi


Luna martie 2023 vine cu surprize uriașe pentru trei zodii. Luna martie corespunde și cu venirea primăverii, iar succesul va fi dublat de ”renașterea naturii”.  

Mulți nu vor să creadă că trebuie să muncești pentru a obține apreciere și respect, însă munca se referă chiar la propria persoană și la cizelarea noastră. Cu toate acestea, pentru cei care sunt pregătiți, dispuși și capabili să facă ceea ce este necesar, rezultatul va fi o lună plină de noroc și un 8 martie generos din punct de vedere al dragostei.

1. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești cel mai puternic și cel mai dur semn zodiacal și recunoști că a fi puternic înseamnă și a fi sensibil și plin de compasiune. Luna aceasta îți aduce începutul frumos al lui Venus conjunct cu Jupiter, care îți pregătește instantaneu luna cu dragoste și speranță. Te-ai gândit să ”treci la obiect” atunci când ai de-a face cu partenerul tău romantic, iar acest stil nou pare să funcționeze pentru amândoi.

Ceea ce se va simți cel mai de succes în această lună este modul în care lucrați împreună pentru a depăși obstacolele și modul în care simțul vostru uimitor al timpului funcționează cu abilitatea voastră minunată și pricepută de a vorbi. Pe 8 martie vei avea o zi fantastică! Energia lui Marte te învăluie în putere și, din fericire, vei folosi toată puterea ta în această lună.

2. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Vei vedea luna martie ca o provocare și o potențială ocazie de victorie. Dragostea și pasiunea îți stăpânesc lumea în această lună, dar mai ales pe 8 martie, iar când vorbim despre pasiune, nu vorbim neapărat despre intimitate romantică, ci despre faptul că vei fi stimulat de inteligența partenerului tău luna aceasta.

Asigură-te că îți faci timp să te apreciezi și să te concentrezi pe lucrurile mărunte care îți fac relația specială. De asemenea, este posibil să doriți să planificați o excursie specială sau o ieșire împreună pentru a marca începutul noului an. Cu puțin efort, vă puteți asigura că relația voastră rămâne puternică și sănătoasă.

3. Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Niciodată nu crezi că ai putea fi printre cei norocoși în ceea ce privește dragostea, dar cu siguranță vei avea parte de o surpriză pe parcursul lunii martie, ba chiar pe 8 martie 2023. Interesant este că, în timp ce tranzitele lui Mercur nu influențează prea mult capacitatea ta de a comunica, vei descoperi că oamenii din viața ta sunt mult mai fericiți să se exprime decât o fac de obicei.

Aveți șansa să întâlniți un partener de cursă lungă și chiar să vă căsătoriți. Puteți folosi acest timp pentru a practica ascultarea activă și pentru a lucra la îmbunătățirea abilităților de scriere. Este important să vă amintiți să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră în acest an.

Comentarii Facebook