Luni 30 Ianuarie

Care sunt cei mai buni AMANȚI, în funcție de ZODIE

 

Astrologii au stabilit un top al celor mai buni amanți în funcție de zodiile din care fac parte. Vezi cât de priceput este în pat iubitul tău.

 

Locul 1: Scorpionul

 

Deşi nu este zodie de foc, Scorpionul este foarte paisonal şi înflăcărat, calitate care nu trebuie să lipsească amantului perfect. Este sexy, şarmant şi de cele mai multe ori înfăţişarea lui este cel mai bun preludiu. Când ajungi cu el în pat, îţi dai seama că este nu doar frumos, ci şi foarte priceput.

 

Locul 2: Racul

 

Racul este foarte emotiv şi cam nesigur pe el. Nu ai zice că este un amant fără cusur. Indiferent de tehnicile pe care le stăpâneşte sau nu, el are un atu: se implică în ceea ce face cu tot sufletul. Şi când toate gesturile lui vin din inimă, nu are cum să nu iasă bine.

 

Locul 3: Fecioara

 

E atât de serios şi introvertit, încât nu ai ghici ce “fiară” se ascunde în el. De fapt, el este un amant foarte priceput, dar nu se poate dezlănţui decât lângă o femeie pe care o cunoaşte şi în care are încredere. Când se simte în siguranţă lângă tine vei observa schimbarea.

 

Locul 4: Leul

 

Are multă imaginaţie şi o dorinţă nestăpânită de a fi cel mai bun, inclusiv pe plan sexual. E gata să facă orice ca să-ţi demonstreze că se pricepe mai bine decât fostul tău. Şi probabil chiar aşa e. E atât de şarmant şi plin de încredere încât ajunge să se uite la tine ca să ajungi în pat cu el.

 

Continuarea pe Unica.ro 

Comentarii Facebook