Miercuri 24 Aprilie

Caravana X Factor vine la Iulius Mall


Caravana X Factor va sosi la Iulius Mall pe 8 iunie, pentru a căuta cei mai talentaţi cântăreţi din Cluj-Napoca şi din împrejurimi.

Toţi ardelenii cu voci extraordinare, indiferent de vârstă, sunt aşteptaţi să convingă juriul că merită să devină noul star al României. Calităţile muzicale şi vocalizele îi vor ajuta pe concurenţi să facă parte din cel de-al treilea sezon al show-ului X Factor şi chiar să câştige marele premiu, în valoare de 200.000 de euro.

Drumul ardelenilor spre celebritate începe la audiţiile organizate la Iulius Mall, sâmbătă, pe 8 iunie, încă de la primele ore ale dimineţii. Participanţii vor avea prilejul să se întâlnească şi cu simpaticii prezentatori Răzvan şi Dani, cei care ştiu cum să destindă atmosfera şi să alunge emoţiile competiţiei.

Invitatul special al audiţiilor de la Iulius Mall Cluj este Ioan Man, concurentul din sezonul doi al show-ului X Factor, care a sensibilizat întreaga ţară cu vocea sa.

X Factor este un format de emisiune – concurs adus în România de Antena 1, în 2011, după ce a devenit un adevărat fenoment în Marea Britanie, ţara de origine, şi în celelalte state în care a fost produs şi difuzat.

Comentarii Facebook