Cântărețul Dorian Popa a refuzat să mai intre într-un restaurant din Cluj, după ce angajații localului i-au interzis să intre cu cățelul


Cunoscutul artist Dorian Popa a concertat de 1 decembrie la evenimentul organizat în Câmpia Turzii, iar după spectacol, acesta a dorit să viziteze și Salina Turda, „un loc spectaculos pe care vreau de mult să îl văd”, după cum a precizat cântărețul în trecut. 

După vizită, Dorian Popa a vrut să ia masa la un restaurant din apropiere, însă s-a răzgândit în momentul în care angajații localului i-au interzis să intre cu patrupedul său, cunoscutul cățel pe nume Cheluțu. Artistul a povestit întâmplarea pe contul său de Instagram, acolo unde este urmărit de sute de mii de fani. 

Băi, fraților, am început ziua asta atât de încântat, cât de frumos e pe la salină, pe aici prin Turda. Ne-a fost recomandat să mâncăm la (…) lângă salină. Bă, și nici n-am intrat bine că vine o doamnă care, e drept, după doar ‘Bună ziua’ – nu vreau să mint, a zis ‘bună ziua’, dar atât – direct ‘La noi nu este voie cu animale înăuntru’ ”, a povestit Dorian Popa, indignat de întâmplarea prin care a trecut. 

chelutu.PNG

Bă, fraților, nu îmi place să fac story-uri din astea, știți că nu vedeți la mine story-uri din astea, dar când aud de oameni cărora nu le plac animalele... Și am spus în felul următor ‘La mulți ani, doamnă! La mulți ani, România!’ și am plecat, evident. Bă, ce suflet să ai să dai afară un animăluț din restaurant?! Chiar dacă e mic Cheluțu, și dacă era un câine mai mare, cum să-l dai afară?! România, trezește-te!”, a mai adăugat acesta, potrivit Wowbizz. 

Sursa foto: Dorian Popa - Instagram (eusuntdorian)

Comentarii Facebook