Replica celor de la Sarea-n Bucate, după ce nu l-au primit pe Dorian Popa și câinele lui: ”Unde nu-i înțelegere, nici Dumnezeu nu cere!”


Cei de la restaurantul Sarea-n Bucate, de lângă Salina Turda, care au fost acuzați că l-au dat afară pe Dorian Popa, pentru că îl avea cu el pe Cheluțu, câinele lui, au oferit explicații pentru gestul lor. 

Pentru unii explicațiile vor părea palide încercări de a se justifica, pentru că este greu de crezut că cineva care își consideră cățelul ca pe un membru al familiei îl va abandona la un local din județul Cluj. Reprezentanții restaurantului spun că nu permit câinii pentru că unii i-ar abandona apoi la ei în curte. 

Cântărețul Dorian Popa a refuzat să mai intre într-un restaurant din Cluj, după ce angajații localului i-au interzis să intre cu cățelul

De regulă nu postăm animăluțe pe pagina restaurantului. Nu credem că activitatea noastră este cu și despre specii iraționale. Dar ne-am înșelat. Amarnic și puternic!

În realitate, noi și credeam că este sănătos să nu facem asta. De ce? Tocmai pentru a nu încuraja abandonul animalelor în curtea noastră. Acest fenomen a luat o amploare pe care n-o estimați din confortul caselor voastre. Ne criticați fără să ne cunoașteți. Păcat.

Oamenii ne identifică ca locația perfectă pentru abandonul necuvântătoarelor. Un restaurant în liniștea naturii cu mâncare suficientă și oameni cu suflet.

Story-ul celebrului Dorian Popa și valul de înjurături pe care acesta l-a provocat în mesageria noastră privată ne determină să ne afișăm poziția. Noi iubim animalele! Noi salvăm animale! Noi îngrijim câinii și pisicile pe care, unii, le „uitați” în curtea noastră sau le aruncați în stradă! Le adăpostim și le îngrijim până sunt luate acasă de oameni care se îndrăgostesc de ele, aici, pe terasa Sarea-n Bucate! Și n-am făcut niciodată tam-tam din asta.

Întotdeauna și-au găsit cămin cu iubire, hrană și căldură.

Că nu agreem animalele în restaurant, este doar PAȚIAL adevărat! Nici animalele salvate de noi nu au voie în restaurant.

Noi, oamenii de la Sarea-n Bucate, iubim animalele!

În același timp, Restaurant și Pensiune Sarea-n Bucate își respectă oaspeții! Și nu toți oaspeții noștri se simt confortabil cu animale în preajmă. Dar, cui îi pasă?!

Acum, noi nu cerem înțelegere, că am putut bine vedea azi, că de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere! În schimb, cerem respect!

Credem că realizați un consum inutil de energie atunci când vă răpiți din timp pentru a ne înjura. De ce să nu folosiți timpul acesta într-un mod util și plăcut? Cine știe, poate salvați un animăluț în intervalul acesta?!

P.S.: În fotografii, puteți vedea cum ne-am îngrijit de una din zecile de necuvântătoare abandonate aici. Care, de altfel, oricât am iubit-o, n-a șezut în restaurant, în vârful canapelei. Nouă, TARE NE-AR FI PLĂCUT, dar este o chestiune de respect față de semenii noștri, știți cum zic?!

Cu multă sinceritate și iubire față de animale,

Gherman Alina , în numele întregii echipe”.

Cine este Dorian Popa

Dorian Popa a jucat în serialul de adolescenți ”Pariu cu Viața”, iar apoi s-a lansat în industria muzicală, cu succes în special la publicul foarte tânăr. El a devenit foarte cunoscut datorită canalului de YouTube, unde are câteva milioane de urmăritori. De asemenea, acesta a apărut și în mai multe emisiuni de tip reality-show, recomandat în special de trupul lui lucrat la sala de fitness. 

Recent, a devenit și dezvoltator imobiliar, construind duplexuri într-o comună din apropiere de București. 

Comentarii Facebook