Când şi unde va avea loc mega-petrecerea de logodnă a Simonei Halep. Locaţia aleasă de sportivă, una surprinzătoare


Când şi unde va avea loc mega-petrecerea de logodnă a Simonei Halep. Locaţia aleasă de sportivă, una surprinzătoare, poate fi văzută în articolul de mai jos.

Unde va face Simona Halep logodna cu Toni Iuruc. Când va avea loc petrecerea

S-a aflat când şi unde va avea loc mega-petrecerea de logodnă a Simonei Halep. Locaţia aleasă de sportivă este una surprinzătoare.

Logodită cu Toni Iuruc, sportiva Simona Halep se pregătește să sărbătorească momentul cu prietenii și apropiații ei. Nu acum, ci mai la toamna, imediat după turneul US Open.

Simona Halep a fost cerută în căsătorie

Simona Halep a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc și a acceptat pe loc. Sportiva aștepta acest moment de foarte mult timp, iar Toni Iuruc, viitorul sot, i-a daruit si un inel de logodna foarte scump.

Cei doi au stabilit locul și data petrecerii evenimentului. Nu va fi o nuntă propriu zisă, ci va fi doar o petrecere de logodnă.

Petrecerea va avea loc pe 15 septembrie

Conform surselor, pe 15 septembrie, la Fratelli Mamaia, Simona Halep si Toni Iuruc vor da petrecerea care să sărbătoarească logodna, scrie ziare.com. Vor fi invitați doar prietenii apropiați ai cuplului și rudele celor doi.

Până atunci, Simona Halep va avea o vară grea în tenis. Sportiva noastră va juca la Wimbledon și la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de unde speră să se întoarcă cu o medalie olimpică.

Simona Halep formează un cuplu cu Toni Iuruc de trei ani

Simona Halep si Toni Iuruc se cunosc de trei ani si de atunci sunt de nedespărțit. La 42 de ani, viitorul soț al sportivei nu a prea avut noroc în dragoste, Toni Iuruc fiind la a treia căsătorie cu Simona Halep.

Pe de altă parte, Simona Halep s-a retras de la turneul Bad Homburg, considerat ultima repetiţie înainte de turneul de la Wimbledon. Astfel, numărul 3 WTA a resimțit dureri după accidentarea de la Roma, unde a suferit o ruptură musculară la gamba stângă, și a decis să renunţe la turneul din Germania.

Problema de la gambă i-a făcut ceva probleme sportivei

Din cauza accidentării de la Roma, Simona Halep a fost nevoită să se retragă și de la turneul de la Roland Garros, iar competiția pe iarbă de la Bad Homburg ar fi fost primul concurs la care participa după accidentare.

Salutare tuturor! Sunt aici, în Bad Homburg, este un loc frumos, dar aş vrea doar să anunţ că nu voi juca în această săptămână, fiindcă gamba mea nu este gata pentru competiţie. Îmi pare rău şi sunt tristă, fiindcă este un loc frumos. Voi continua să mă antrenez, fiindcă vreau să joc la Wimbledon, dar deocamdată trebuie să am grijă de corpul meu şi să văd cum merge recuperarea”, a spus Simona Halep într-un mesaj video postat pe Twitter.


Comentarii Facebook