Cand ajunge Scorpions la Cluj si cate bilete s-au vandut


Scorpions va ajunge la Cluj-Napoca la finalul saptamanii si va avea o proba generala de sunet cu cateva ore inaintea concertului. Biletele sunt sold-out in zona tribunelor.

Organizatorii au anuntat ca la Tribuna 1 si 2 s-au vandut deja aproape 13.000 de bilete. "Mai avem la 200 de bilete pe Tribuna 1 si 2 unde suntem sold-out. In plus, din cele 23.000 de bilete la peluza, gazon A si B, mai sunt in vanzare circa 5.000 de locuri. La concert vor intra 38.000 de spectatori si ne asteptam ca in urmatoarele 48 de ore sa nu mai avem niciun bilet", au precizat organizatorii concertului.

Pe langa aceste bilete mai sunt inca 2.000 de bilete in Tribuna zero si VIP.

Scorpions va ajunge la Cluj-Napoca vineri, 7 octombrie, iar sambata vor face probe de sunet pe stadionul Cluj Arena. "Formatia germana ajunge la Cluj-Napoca cu un charter si se va caza la City Plaza. Vineri seara sau sambata dimineata va fi o conferinta de presa, iar sambata la amiaza vor face o proba de sunet. Rockerii vor pleca de la Cluj-Napoca duminica", a mai spus sursa citata.  

Formatia Smokie va ajunge la Cluj-Napoca duminica, 9 octombrie, chiar in ziua concertului direct de la Danemarca si vor pleca luni, 10 octombrie, spre Anglia.

 

Vezi si...

Concert Scorpions Cluj! Vezi AICI cat costa biletele si de unde le poti cumpara

Comentarii Facebook