Miercuri 24 Aprilie

Au pozat nud pentru militarii raniti in razboi

Un grup de englezoiace, inclusiv o vaduva de razboi, au lasat rusinea la o parte si s-au dezbracat pentru a strange bani destinati ajutorarii militarilor raniti in Afganistan sau Irak.


Fotografiile fac parte dintr-un calendar ce va fi pus in vanzare pentru strangerea banilor. "Opera" a pornit de la idea a doua prietene, Bethany Shaw si Amy Read, care s-au chinuit 4 saptamani sa convinga 12 femei sa scape de prejudecati si sa isi dea la o parte hainele pentru a poza nud.

"Nici una dintre noi nu a mai facut asta vreodata. Multe dintre fete au fost speriate la inceput, dar le-am explicat ca totul va fi facu cu bun gust, fara pornografie", a spus Amy Read.

Anotimpurile au fost exemplificate sugestiv. Luna februarie apare cu multa ciocolata, deoarece este si Ziua Ingragostitilor, fata din luna aprlie a fost fotografiata in padure, doar cu niste cizme si o umbrela in mana, iar pentru luna iunie au fost folosite multe flori.

Sadie Baldwin, una dintre femeile care acceptat sa pozeze si care intruchipeaza luna noiembrie, a ramas vaduva dupa ce sotul ei in varsta de 22 de ani a murit intr-un banal accident de masina pe un teatru de operatii. "Am fost incintata in momentul in care mi s-a cerut sa particip la acest proiect, calendarul pentru ajutorarea eroilor. La urma urmelor si acesti soldati au facut multe pentru noi, e placut sa te poti revansa cumva", a spus in incheiere Sadie.

Comentarii Facebook