Miercuri 24 Aprilie

Brad Pitt face un film despre Vlad Tepes

Copilaria si tineretea temutului voievod Vlad Tepes vor fi ecranizate intr-o productie de sute de milioane de dolari de la Hollywood.

Filmul va fi realizat de Summit Entertainment, alaturi de compania lui Brad Pitt, Plan B, iar filmarile urmeaza sa inceapa anul viitor.

Potrivit publicatiilor internationale va fi vorba de o mega-productie de la care se asteapta incasari record si care va fi o imbinare intre "Braveheart" si "300". Brad Pitt a declarat ca in acest film nu vor aparea vampiri, asadar filmul se va indeparteaza de mitul lui Dracula, promovat de Bram Stoker.

Publicatiile mai scriu ca filmul va fi unul pe gustul tinerilor americani, astfel ca actiunea filmului se va inspira din viata voievodului Vlad Tepes, dar multe din adevarurile istorice vor fi trunchiate pentru ca pelicula sa "prinda" forma dorita de scenarist.

Prima parte a filmului va trata copilaria lui Vlad care a fost crescut de otomani. Filmul va avea parte si de scene insangerate: lupte cu turcii si cunoscutele fapte de cruzime ale lui Tepes, care obisnuia sa isi traga dusmanii si hotii in tepe.

Rolul lui Vlad Tepes ar putea fi jucat de nume de marca de la Hollywood, tocmai pentru ca sumele enorme ce vor fi cheltuite cu acest film sa fie amortizate. Cele mai mari sanse le au Christian Bale, Colin Farrell, dar nici Brad Pitt nu trebuie lasat afara din carti, cu toate ca el este unul dintre producatorii peliculei.

Filmul nu va fi unul cu vampiri, asa cum am fost obisnuiti de regizorii americani cand vine vorba despre Vlad Tepes. "Exista o mie de cai sa arati ca acest personaj a fost cel care a stat la originea vampirismului, fara a-l arata chiar in timp ce bea sange", a declarat scenaristul filmului, Charlie Hunnam, pentru publicatia americana „Entertainment Weekly”.

Comentarii Facebook