”Burlacul” Bogdan Vlădău, umilit de o concurentă: Venea transpirat la masă și nu avea niciun leu în buzunar


Protagonistul noului sezon al emisiunii de divertisment ”Burlacul”, ale cărui filmări abia s-au terminat, Bogdan Vlădău, a lăsat o impresie proastă asupra concurentelor show-ului, pe unele atât de mult încât și-au cerut ieșirea din concurs refuzând trandafirul burlacului.

A facut o gramada de magarii. La inceput, s-a cam sarutat el cu toate fetele, ca sa faca impresie, dar in noaptea de Inviere s-a intalnit cu iubita lui. Si evident ca toata lumea s-a suparat. Unele fete au fost atat de dezamagite, incat au refuzat trandafirul, cerand ele sa paraseasca show-ul”, a povestit una dintre concurente, pentru WOWbiz.ro.

Vladau a continuat sa faca impresie proasta, la filmari. Nu numai ca nu s-a straduit sa-si apere imaginea de mare macho, ba chiar s-a aratat atat de indiferent, incat le-a scos din sarite pe fete. Iar neglijenta lui nu le-a impresionat deloc pe concurente: “L-am poreclit “placuta” pentru ca are placa, in gura. Unde mai pui ca venea la cina imbracat in tricou si mai era si transpirat. Nu ne venea sa credem. Peste tot, pe unde ne duceam, in loc sa-si ia o geanta, el cara dupa el o punga de-un leu. Asa isi cara el obiectele personale. Toata echipa chicotea in spatele lui. In hotel, era neglijent, isi arunca lucrurile, le punea pe cele curate laolalta cu cele murdare”, a povestit o alta concurenta, sub protectia anonimatului.

Dacă în ceea ce privește imaginea sa le-a dezamăgit pe fete, nici la capitolul financiar Vlădău nu a impresionat.

N-avea un leu in buzunar. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca incerca sa agate femei cu bani, cand am filmat pe vasele de craoziera. Se tot ducea la sala si se baga in seama cu tot felul de femei, cele mai multe dintre ele mai in varsta, facea poze cu ele. Cred ca voia sa isi asigure viitorul”, a mai spus o concurenta dezamagita.

Comentarii Facebook