Britanicii de la Chicane concerteaza sambata in parcarea Iulius Mall - VIDEO

Celebra trupa britanica Chicane va sustine un concert sambata, de la ora 23.00, in parcarea Iulius Mall din Cluj.

 

Potrivit reprezentantilor centrului comercial, concertul va avea loc in cea mai mare sfera de proiectie din lume. "Proiectiile spectaculoase 360°x240°, diametrul impresionant de 25 metri si suprafata de redare audio- video de peste 1.200 metri patrati sunt doar câteva dintre elementele principale ale celei mai mari sfere din lume, care va fi prezenta timp de doua zile la Cluj. Astfel, clujenii vor avea parte de experiente greu de uitat, iar efectul captivant al sferei le va oferi o serie de momente care redau senzatiile vizuale si auditive la intensitate maxima", se arata intr-un comunicat al Iulius Mall.

 

Organizatorii sustin ca toate aceste caracteristici contribuie la capacitatea exceptionala de proiectie a sferei, care o depaseste cu mult pe cea a unui cinematograf IMAX, iar proiectiile exterioare vor putea fi vazute de la o distanta de cativa kilometri si vor crea un veritabil spectacol de lumini si imagini video. Accesul va fi permis doar celor care au peste 18 ani.

 

Trupa Chicane, unul dintre cele mai celebre proiecte muzicale electro-dance, poarta semnatura lui Nicholas Bracegirdle. Piesa lor "Offshore" a ocupat locul intai in topurile dance din Marea Britanie si a fost inclusa pe cele mai importante compilatii dance din Ibiza. Printre cele mai cunoscute single-uri lansate de Chicane se numara "Saltwater", "Don't Give Up", in colaborare cu Bryan Adams, "Stoned in Love", cu Tom Jones, "Bruised Water", cu Natasha Bedingfield, si "Wake Up", alaturi de Keane.

Comentarii Facebook