Bon Jovi și-a cerut scuze după concertul din București: Îmi pare rău


Trupa Bon Jovi a scurtat concertul de la București din cauza problemelor cu vocea lui Jon Bon Jovi.

Concertul a început în jurul orei 20.30 și trebuia să se încheie la 23.00. Pentru că vedeta trupei a avut probleme cu vocea, show-ul s-a terminat cu o oră mai repede.

”E bine să te întorci. Vă mulţumesc că aţi venit!”, a repetat Jon Bon Jovi, în fața celor 50.000 de oameni.

Artistul nu a cîntat piesele grele, precum ”Always”, ”Bed of Roses”, ”In These Arms”, ”I'll Sleep When I'm Dead” şi ”Dry County”.

La fel de zâmbitor şi prezent pe scenă, dar mai puţin comunicativ cu publicul, Jon Bon Jovi a demonstrat de la primele piese lipsa vocii, remarcată şi de spectatori, mulţi prezenţi pentru prima dată la un concert al trupei.

Cu David Bryan (clape) şi Tico Torres (baterie), stâlpii trupei, cum i-a numit Jon Bon Jovi, alături de care cântă din 1983, cu Hugh McDonald (bas), John Shanks (chitară, coproducător al albumelor trupei de la discul „Have a Nice Day”), Everett Bradley (multi-instrumentist) şi Phil X (chitară), care l-a substituit onorabil pe Richie Sambora, show-ul a fost pe jumătate salvat. Iar publicul, îngăduitor, a avut partea lui, scrie stiripesurse.ro.

Să nu pierdem prea mult timp vorbind (...) Vom cânta piese de pe noul album, «This House is Not For Sale», dar vom parcurge catalogul, de la «Slippery When Wet», «New Jersey» până la «Keep the Faith» şi «Lost Highway». Dacă sunteţi cu adevărat drăguţi, voi merge înapoi de tot”, a spus el, cerându-i lui Bryan un preview din ”Runaway”.

Astfel, setlistul a ajuns la anul 1983, însă vocea lui Bon Jovi a fost cea din 2019... Chiar şi ajutat de efecte, Jon Bon Jovi a renunţat să cânte cele două ore şi jumătate după ce a revenit la bis pentru ”Livin' on a Prayer”. Totuşi, publicul entuziast a convins. În urma unei scurte ”şedinţe” de pe scenă, trupa a mai cântat două piese, iar înainte de ultima, solistul în vârstă de 57 de ani a spus: ”Îmi pare rău că nu am fost chiar pe ritm”.

Comentarii Facebook