Vineri 27 Ianuarie

Electric Castle pune deja în vânzare biletele pentru 2020


Ediția a șaptea a Electric Castle s-a terminat, dar deja se vând abonamente pentru anul viitor.

Se vorbește despre acest festival peste tot în lume”, spunea, aseară, vedeta americană Jared Leto. Cu ajutorul celor 231.000 de participanți prezenți în cele 5 zile ale ediției, Electric Castle va continua să ajungă în gândurile a milioane de oameni de pe toate continentele. Cei peste 250 de artiști care au susținut show-uri pe cele zece scene ale festivalului vor rămâne, cel puțin o perioadă, în zona de favoriți din playlist-urile comunității Electric Castle. Poate cel mai mare câștig este descoperirea unor tineri artiști români care merită o susținere pe măsura talentului lor, iar organizatorii speră că platforma care le-a fost oferită în cele 5 zile de festival le va da un avânt în carieră. 

Pentru organizatori, urmează câteva săptămâni intense în care sute de oameni vor continua să lucreze astfel ca domeniul Banffy să rămână impecabil. Pentru tot restul anului, castelul își va continua planurile de reabilitare, lucru posibil atât prin contribuțiile aduse de către festival, cât și prin donațiile făcute direct de către participanți în campania de reciclare selectivă. Sumele strânse în urma acestei campanii vor fi anunțate în zilele ce urmează.

EC #8 este mai aproape, deja, cu o zi. Organizatorii pun în vânzare chiar azi primele abonamente pentru ediția din 2020, detaliile putând fi găsite, începând cu ora 16:00, pe site-ul oficial al festivalului.

Comentarii Facebook