Boc vrea să aducă un concert MARE pe Cluj Arena: Rolling Stones e o variantă

 

Primarul Emil Boc ar vrea să aducă la Cluj-Napoca unele concerte sonore în 2014 - 2015, pentru a sărbători așa cum se cuvine titlul de Capitală Europeană a Tineretului. 

 

În acest sens, sursele Știri de Cluj au precizat că primarul Emil Boc și echipa sa pun la cale organizarea unor concerte de talie mondială pe Cluj Arena. Una dintre tupele vehiculare este Rolling Stones, dar propunerile sunt deschise.

 

Întrebat despre acest proiect la emisiunea Știri de Cluj LIVE, Emil Boc a spus că: ”Gânduri multe sunt, de toate felurile. Nu vă pot nici confirma, nici infirma, pentru că este absolut prematur, dar cert este că ne gândim la nume sonore pentru 2014 - 2015. E adevărat asta, dar totul rămâne la fază de intenție, pentru că mai este timp.

 

Avem intenția să aducem nume sonore și reprezentative, mai ales din perspectiva Capitalei Europene a Tineretului 2015. Trebuie să ai niște nume condacrate, mai ales pentru anul 2015. 2014 poate fi un an de încălzire. 

 

Și Rolling Stones poate fi o alternativă, dar mai sunt și alte 10 alternative. Orice recomandare este binevenită”, a precizat Emil Boc (Vezi declarația VIDEO AICI, la minutul 47.00).

Comentarii Facebook