Boc: "Metroul din Cluj va fi primul metrou digital din lume. Va circula exclusiv online"- metroul Clujului subiect de glume pe internet


Anunțul făcut de primarul Emil Boc, potrivit căruia lucrările la metro vor începe în câteva zile a devenit subiect de glume și ironii pe internet. Întrucât anunțul vine chiar în campania electorală, clujenii nu prea mai au încredere că aceste proiecte se vor face cu adevărat sau sunt doar șantiere deschise în campanie și uitate până la următoarea turul următor de alegeri.

Cea mai nouă variantă care circulă printre internauții clujeni este cea potrivit căreia i se atribuie primarului Emil Boc declarația: ”Metroul din Cluj va fi primul metrou digital din lume. va circula exclusiv online”. 

Gluma este continuată de fiecare dintre cei care comentează la postare: fie că metroul va circula cu viteze 5 G, fie că abia s-au coborât din el, în clipa în care s-au deconectat de la internet. 

Iată doar câteva dintre comentariile internauților clujeni. Printre comentarii se regăsesc și perle precum: ”Acum am coborât din el, aici la capre. Strună merge. Felicitări, Miluku!” sau ”Și va circula cu viteze de 5G”, iar un alt utilizator ironizează că va fi doar un simulator VR. Glumele nu se opresc aici, iar imaginile cu metroul digital și vitezele 5G continuă să alimenteze umorul pe internet.



Comentarii Facebook