Biletele pentru editia TIFF 2010 vor fi puse in vanzare din 24 mai


Biletele pentru editia TIFF 2010 vor fi puse in vanzare din 24 mai, la cinematografele Republica, Arta, Victoria si la Cinema City.

Tichetele care vor fi achizitionate cu o zi inainte de proiectia filmului vor costa 8 lei, iar elevii, studentii si pensionarii vor plati 6 lei.

Biletele cumparate in ziua proiectiei costa zece lei, in timp ce tichetele pentru filmele din proiectiile EducaTIFF costa cinci lei pentru copii si elevi.

Un bilet pentru proiectiile in aer liber costa, in Piata Unirii sau Fabrica de Pensule, costa tot cinci lei. Directorul festivalului, Tudor Giurgiu, a anuntat ca un bilet la spectacolul de la palatul Banffy, din Bontida, din data de 30 mai, va costa 5 lei, iar la spectacolul "Soundtrack for Andy Warhol's Screen Tests" de la Auditorium UBB din 31 mai, 15 lei.

Un bilet pentru ceremonia de deschidere din Piata Unirii va costa 15 lei, iar la cea de inchidere de la Teatrul National, 25 de lei.

Tudor Giurgiu a mai anuntat ca in cazul in care proiectia din Piata Unirii de la ora 21.45 nu se va tine deoarece va ploua, filmul va fi mutat la Republica de la ora 23.00.

Pentru TIFF urmeaza sa fie vandute si 60 de carduri, in valoare de 200 de lei fiecare, iar acestea garanteaza accesul la 35 de proiectii, exceptie facand galele de deschidere si inchidere.


Comentarii Facebook