Bianca Dragusanu si Victor Ponta au fost aseara la petrecerea de la Raliul Clujului! Amandoi au venit neinsotiti

 

Presedintele PSD Victor Ponta a fost printre invitatii care au venit chiar de la inceputul petrecerii de la clubul Colors. Cunoscut ca un impatimit al curselor, Victor Ponta a vrut sa participe si la Raliul Clujului. De doi ani este copilotul lui Edwin Keleti, iar acum inregistreaza succes, dupa succes. Cei doi s-au clasat pe locul I in grupa A si au deja 4 victorii din 4. Cei drept si masina, un Renault Clio R3 maxi Evo, cu peste 200 cp le este de mare ajutor.

 

"Sotia este de acord. O zi pe luna imi permit sa nu fac politica. De maine o iau de la capat", a declarat Victor Ponta aseara la petrecere.

 

Ceva mai tarziu, si-a facut aparitia, neinsotita, si fosta iubita a lui Catalin Botezatu, Bianca Dragusanu.

 

"Deocamdata sunt singura, dar in inima mea va fi mereu Catalin". Cat despre relatia pe care ar avea-o cu mijlocasul Adrian Cristea de la Dinamo, Bianca Dragusanu a declarat ca, este vorba doar despre o prietenie.

 

"Desi pentru oameni e greu de inteles ca intre un barbat si o femeie este doar o prietenie, intre noi atat este. Pe mine ma amuza toate zvonurile care apar. Nu mi-am facut planuri de concediu cu el, cand o sa-mi fac planuri mi le fac cu fetele. Am multe proiecte, asa ca cel mai probabil voi merge la Mamaia in vacanta si voi imbina utilul cu placutul", a declarat Bianca Dragusanu.

 

Si pentru ca ratase in timpul zilei raliul, ea s-a "inscris" la o cursa azi-noapte cu pilotul Vali Porcisteanu fiind opriti de politie, dupa doar cateva sute de metri. "I-au pus doar pilotului fiola, dar nu ne-au dat amenda", a spus Bianca.

Comentarii Facebook