Bianca Drăgușanu și-a pus fanii pe jar cu ultima declarație: „Sunt însărcinată. Nu mă felicitați?”


După apariția în spațiul public a primelor informații legate de nunta cu Gabi Bădălău, fosta asistentă TV a venit cu un anunț ce i-a luat pe toți prin surprindere. Bianca Drăgușanu și-a pus fanii pe jar cu ultima declarație. Cum a ajuns vedeta să spună că este însărcinată.

Bianca Drăgușanu și-a pus fanii pe jar cu ultima declarație: „Sunt însărcinată”

A treia oară cu noroc! După aproape jumătate de an de iubire cu nabădăi, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-ar pregăti să facă marele pas chiar în această vară, potrivit unor surse. Pe fondul zvonurilor apărute în spațiul în ultimele zile, fosta asistentă TV a venit cu un „Breaking News” de zile mari, așa cum a spus chiar ea.

În cabina de machiaj, frumoasa blondă a fost fermecată de burtica de gravidă a make-up artistului care se ocupa de ultimele detalii ale look-ului ei. Cele două femei au avut un schimb savuros de replici, filmat de Bianca și postat pe contul ei de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Bianca Drăgușanu: –  Avem o micuță burtică și cică dacă faci așa (n.r. – atinge burta de gravidă a blondei) se ia aici (n.r. – arătând spre abdomenul ei).

Make-up artist: – Se ia.

Bianca Drăgușanu: – Se ia aici (n.r. – se întoarce cu abdomenul spre burtica tinerei însărcinate). Să se ia un pic. Estoy embarazada. Amigos, estoy embarazada (n.r. – Sunt însărcinată. Prieteni, sunt însărcinată). (…)De mâine, sunt însărcinată, pentru că am pus mâna aici, la burtică (n.r. – mai atinge încă o dată burtica graviduței). Doi iepurași o să fie! Sunt însărcinată, ăsta este breaking news acum. Nu mă felicitați?

bb.jpg


Comentarii Facebook