Bianca Drăgușanu s-a revoltat pe o clientă: „Fetița asta răzgâiată a venit cu maică-sa/Voiam să sun la 112”


Bianca Drăgușanu le-a povestit fanilor despre o întâmplare inedită care a avut loc în atelierul ei. Blondina a mărturisit că o clientă care urma să-și serbeze majoratul a venit alături de mama ei, însă tânăra a fost afectată atunci când a văzut că rochia nu este nu conține latex, chiar dacă iubita lui Gabi Bădălău susține că stabilise încă de la început care este modelul.

Trebuie să vedeți partea bună pentru că toate lucrurile din viața asta se întâmplă cu un scop în favoarea voastră. Să țineți minte lucrul ăsta, totul se întâmplă cu un scop și să vedeți întotdeauna partea plină a paharului.

Mă duc la atelier și aș vrea să vă povestesc o întâmplare de ieri când am dat-o afară pe una care venise cu maică-sa și care a semnat pentru modelul pe care l-am stabilit împreună și a venit și mi-a spus cu totul altceva și s-a apucat de smiorcăit.

După ce s-a apucat de smiorcăit, rochia era albă, impecabilă, frumoasă, superbă, făcută la comandă pentru ea, dar fata voia din latex corsetul. Eu i-am spus că nu lucrez latex, însă dacă vrea neapărat un corset sexy poate să se ducă în altă parte că eu nu lucrez latex. S-a apucat de plâns că rochia nu este cum vrea ea și și-a luat mâinile de pe fond de ten și mi le-a pus pe corsetul alb, care era impecabil'', a mărturisit Bianca Drăgușanu pe contul ei personal de Instagram.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că a fost la un pas să sune la poliție pentru a ajunge la un numitor comun cu tânăra, însă diva susține că într-un final totul s-a terminat cu bine și nu am mai fost nevoie să apeleze la autorități.

Și ea mi-a zis că nu mai vrea rochia că nu este din latex, deși eu am pus-o să semneze. Fetița asta răzgâiată care a venit cu maică-sa, care maică-sa îmi dădea mai multă dreptate mie și am stabilit de la bun început că eu nu fac de latex așa ceva și care avea majorat. A plâns foarte tare că ea voia corsetul din latex.

Modelul era perfect doar că ea voia din latex și nu stabilisem asta. Am vrut să sun la 112. Am făcut o să înțeleagă până la urmă, bine nu eu, mai mult sora mea. Povestea s-a terminat bine, însă mai există și oameni care sunt nemulțumiți. Cunosc specimenele acestea de aceea le pun să semneze de la început modelul'', a mai adăugat Bianca Drăgușanu

Comentarii Facebook