Bianca Drăgușanu aduce acuzații grave autorităților: „Mi s-au oferit bani să spun că am COVID-19”


După aproape un an de tăcere, Bianca Drăgușanu a făcut acuzații grave la adresa autorităților. Blonda a răbufnit, dezvăluind că i s-ar fi oferit bani, doar ca să anunțe public că era infectată cu noul coronavirus.

Bianca Drăgușanu aduce acuzații grave autorităților, fără a aduce vreo dovadă

Pentru că în spațiul public începuseră să circule anumite zvonuri cu privire la o petrecere la care a participat, sâmbătă seara, Bianca Drăgușanu a ținut să facă mai multe precizări. Blonda a explicat că la ora 23:00 era deja acasă, așa cum cere legea în vigoare și că nu a primit nicio amendă pentru nerespectarea restricțiilor impuse în contextul pandemiei de Covid-19. Totul a început din pricina unor imagini postate chiar de ea pe o rețea socială, aproape de miezul nopții.

Eu eram deja acasă la orele 23, nu am luat nicio amendă. Eu, pe conturile mele de socializare, fac postări la orice oră, asta nu înseamnă că se şi întâmplă în acele momente. În localul în care am fost eu, se respectau regulile. Între masa noastră şi masa celorlalţi, era o masă liberă”, a precizat vedeta.

Bianca Drăgușanu a răbufnit, în direct, la România TV, și a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare. Blonda a făcut acuzații grave la adresa autorităților, susținând că i s-ar fi oferit oferit o sumă de bani doar că să spună că are coronavirus.

Te costă un pic, dacă vrei, de mâine, să spui că ai virus. Am mai auzit eu că printre vedete se mai practică şi asta. Se oferă o sumă de bani şi eşti virusat. Da, cunosc eu cazuri, am şi dovezi, dar nu vreau să dau nume, pentru că nu e treaba mea. Mie mi s-a oferit o sumă de bani, să spun că am coronavirus, în urmă cu vreo opt luni, cred. Autorităţile cam exagerează cu restricţiile astea. Sunt foarte responsabilă, dacă eu consider că e prea mare riscul, nu mă expun”, a spus Bianca Drăgușanu.

Ea susține că a respectat regulile de distanțare și că nu a fost amendată la petrecere, pentru că nu mai era acolo când au ajuns polițiștii.

”Eu la ora 23 m-am ridicat şi am plecat. Nu ştiu la ce oră a ajuns poliţia. După cum am văzut, poliţia a venit însoţită de televiziuni. Am înţeles că s-au dat şi amenzi, au fost amendate 30 de persoane. Ce mi s-a părut un pic exagerat este că s-a spus că nu se purtau măşti şi că nu era distanţare. Eu am pus nişte imagini şi asta vreau să vă spun: că era distanţare. Aveam o masă între noi şi ceilalţi oameni iar măştile s-au purtat de cei care ne-au servit. Cei care au servit la masă nu au purtat măşti. Am consumat mâncare, am băut apă, alcool nu consum deloc. Noi eram trei la masă”, a declarat Bianca Drăgușanu.

„Trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții”

După eșecul celor două căsnicii, cu Victor Slav și Alex Bodi, Bianca Drăgușanu se pregătește să spună din nou marele „DA”. Doar se spune că a treia încercare e cu noroc, nu? Bărbatul cu care se pregătește să ajungă din nou în fața altarului este nimeni altul decât Gabi Bădălău. Până acum, noul cuplu nu a oferit prea multe detalii despre nuntă, însă se pare că Bianca Drăgușanu este deja cu gândul la rochia de mireasă. Blonda a postat pe Instagram și Facebook mai multe fotografii în care apare îmbrăcată în cateva modele spectaculoase.

În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Am plecat singură în vacanță și de acolo am plecat cu cineva în altă vacanță. O lună de zile am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. Am spus ca vreau să merg în Maldive, că vreau să-mi fac poze mișto. Am spus Universului că vreau să merg. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit”, a declarat Bianca în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D.

Comentarii Facebook