Jador rupe tăcerea după ce nu a fost lăsat să cânte manele la Filarmonică: ”Mă simt străin în țara mea”


Jador spune că se simte străin în România, după ce nu a fost lăsat să cânte în Sala Filarmonicii din Timișoara.

Jador după ce nu a fost lăsat să cânte la Filarmonică: ”Mi-e și rușine să mai merg undeva! Am impresia că lumea se uită urât la mine, ca la un manelist!”

S-a cântat pe o scenă unde s-a făcut și stand-up comedy. Voi știți cum e stand-up-ul… e despre sexualitate, folosește și cuvinte vulgare, e relaxată treaba. Omul are gusturile lui, poate nu-i place de mine…nu-l condamn. Nu mă așteptam să iasă totul așa. Putrezea scândura aia pe care cântam, ținând cont că, pe scândura aia, au fost oameni care înjură și fac oamenii să râdă? Nu putrezea dacă urcam eu acolo și cântam câteva melodii populare. (…) Eu zic să ridicăm un zid între maneliști, țigani, rockeri și cei care ascultă muzică populară în București. Toate sectoarele să aibă ziduri, ca la Auschwitz. Sper că oamenii m-au înțeles și ei, pentru că era imposibil să nu mă afecteze treaba asta. Au fost niște înțelegeri verbale, nu poți vinde niște bilete oricum. Așa s-a hotărât, eu mă supun societății în care trăiesc și industria statului este mult mai puternică. Mi-e și rușine să mai merg undeva! Am impresia că lumea se uită urât la mine, ca la un manelist!”, a spus Jador pentru Wowbiz.ro.

Jador: ”Eu sunt străin la mine în țară”

Jador spune că gestul l-a făcut să se simtă precum un străin în propria țară. 

Eu cânt muzica populară cel mai bine și toată lumea din industrie cred că știe treaba asta. Oamenii au preconcepții… nu toți suntem la fel. Știi ce e nașpa? Faptul că românii noștri au simțit cum e să fii discriminat. Îți dai seama că eu sunt discriminat în țara despre care eu am cântat și în care am mers desculț pe pământul ăsta? Eu sunt străin la mine în țară. Mă consolează faptul că oamenii mă iubesc. Poate că primarul din Timișoara nu mă place, dar timișorenii mi-au dat cu toții mesaje să vin. O să finanțez eu un concert special pentru ei. Cred că o să fie în aer liber și toată lumea o să poată intra. Intrarea este gratis. Vreau să organizăm acolo cel mai frumos concert, ca să se distreze lumea și să se simtă bine”, a mai spus el.

Jador: Am făcut o piesă care are 95 de milioane de vizualizări

Sunt de acord că nu trebuie să te placă toată lumea, dar o instituție a statului nu cred că ar trebui, în mod public, să facă asta. Dacă omul nu mă vrea, eu ce să fac?(…) Eu nu pot, de exemplu, să colaborez cu Mario Fresh, care este unul dintre prietenii mei foarte buni. Amândoi suntem moldoveni, ne înțelegem foarte bine și nu putem colabora pentru că l-ar afecta pe el. În realitate îl afectează, nu-l mai bagă pe radio! Cu mulți cu care sunt prieten nu pot să colaborez pentru simplul fapt că nu îi mai bagă pe radio. Am făcut o piesă care are 95 de milioane de vizualizări. M-au scos din piesă și au pus-o la radio. Este vorba despre Mon Ami. Poate că nu ar trebui să fiu eu acolo, poate sunt eu nebun, dar e dureros! Până la urmă este munca mea”, a continuat artistul.

Comentarii Facebook