Joi 18 August

Bianca Drăgușanu a rămas din nou fără bărbat. Gabi Bădălău a anunțat că s-a despărțit de aceasta. Care e motivul separării


Gabi Bădălău, iubitul Biancăi Drăgușanu, a anunțat în urmă cu puțin timp că el și Bianca Drăgușanu au pus punct relației lor.

Anunțul neașteptat i-a suprins pe fani, în special după ce Gabi Bădălău se întâlnise din nou în instanță cu fost alui soție, Claudia Pătrășcanu, pentru un nou termen în procesul lor de divorț. Se pare că la doar câteva zile distanță. Gabi Bădălău a decis să pună capăt relației sale cu Bianca Drăgușanu și a postat un mesaj pe Insta Stories.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit

După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație…în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor…separați”, este mesajul postat de celebrul afacerist.

badalau.jpg

De cealaltă parte, Bianca Drăgușanu nu a postat și nu a făcut niciun anunț în acest sens. Tânăra blondină a postat aseară mai multe video-uri din mașină în timp ce conducea, apărând extrem de zâmbitoare.

Chiar dacă nu se știe exact motivul despărțirii, faptul că ei s-au despărțit pare că vine ca o lovitură grea pentru Gabi Bădălău, în special și din cauza problemelor pe care le are în comunicarea cu fost lui soție și mama copiilor săi. Acum nu mai are sprijinul și iubirea Biancăi Drăgușanu. Afaceristul are doi băieți cu fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu.

Este o comunicare foarte defectoasă. E o fire foarte conflictuală, nu înțeleg. Sunt uimit de atitudinea Claudiei, de atitudinea avocaților. E a patra echipă de avocați pe care o schimbă, au fost 12 avocați la număr până acum. Nu înțeleg răutatea asta pe care o are asupra mea, de a mă decade din drepturi...”, a mărturisit el la Antena Stars.

Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu, după despărțirea de Gabi Bădălău

Potrivit reporterilor XNS, Bianca Drăgușanu a spus că: „Și-a dat seama cam târziu că nu mai suntem într-o relație de mult timp. Așa fac copiii mari când se supără”. De asemenea, Bianca se pare că l-a confruntat pe Gabi Bădălău despre care aflase că o înșelase cu un weekend în urmă.

Nu este prima oară când Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trec printr-o separare. Cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori, dar de această dată Gabi Bădălău pare să fie sigur de decizia lui.


Comentarii Facebook