Beyonce s-a "prostituat" pentru milioanele fiului dictatorului Muammar Gaddafi - VEZI FOTO

Beyonce a castigat pentru un singur concert privat doua milioane de dolari. Banii au fost platiti de fiul dictatorului Gaddafi, Muatsim, pentru o petrecere privata in preajma Anului Nou.

La petrecere au luat parte si alte staruri din lumea muzicii precum Jon Bon Jovi si Usher. Concertul a fost tinut pe o scena de mici dimensiuni, pe insula St. Bart, din Caraibe.

Beyonce impreuna cu sotul ei rapperul si producatorul Jay-Z au fost declarati artistii cu cele mai mari castiguri din industria muzicala. In perioada iunie 2008 - iunie 2009, cei doi au devenit mai bogati cu 110 milione de dolari.

Presa mondena din intreaga lume se intreaba daca milioanele oferite de Muatsim Gaddafi o vor mentine pe Beyonce in acest top si pentru anul care tocmai a inceput.

Muatsim Gaddafi este vazut de foarte multa lume ca urmasul tatalui sau la conducerea Libiei. El a fost locotenent in armata libiana, dar a fugit din tara dupa ce, chipurile, a condus o tentativa a serviciilor secrete din Egipt de a-l inlatura pe Muammar Gadaffi de la putere.

Comentarii Facebook