Bendeac a dat de pământ cu CRBL: ”Frăţioare, tot respectul, dar vroiam să vezi şi tu cum e!”

 

Preselecţiile ”România Dansează” le-au demonstrat Monicăi, lui CRBL şi lui Bendeac că rolul de jurat poate fi şi unul ingrat. 

 

Într-una dintre zile, pe scena talent show-ului şi-a făcut apariţia fostul coleg de trupă a lui CRBL, Piticu’, alături de trupa pe care o antrenează, The Brothers. Cei doi nu mai dansaseră împreună de câţiva ani buni, aşa că Piticu nu a ratat ocazia să îl provoace pe CRBL la o demonstraţie ad-hoc. Deşi i-au aplaudat alături de public, Monica şi Mihai le-au dat şi câte un vot, în glumă: câte o steluţă roşie. ”Frăţioare, tot respectul, dar vroiam să vezi şi tu cum e!”, i-a spus Bendeac.

 

Întrebat de curând ce aşteptări are de la acest show, CRBL spunea: ”Colegii mei spun că sunt rău. Eu vă spun că sunt exigent. Am ochiul format şi observ toate micile detalii care fac diferenţa între dansatorii de un nivel apropiat. Vreau să simt arta. Vreau să văd sincronizare. Vreau zâmbet. Vreau să simt că dansul este tot ce contează pentru concurentul din faţa mea. Nu vreau scuze, teorii sau poveşti triste despre viaţă. Hai să dansăm! Ce poate fii mai frumos?!”.

Comentarii Facebook