Azi începe X Factor! Ce poză nebună a postat Horia Brenciu - FOTO

 

Horia Brenciu a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie realizată la filmările pentru X Factor. A patra ediție începe vineri seara, de la ora 20.30.

 

Asta seara, la 20.30, la Antena 1, incepe noul X Factor. Pentru unii e a 4-a editie, pentru altii e abia prima. Unii o vor urmari de curiozitate, altii pentru ca simpatizeaza formatul. Unii vor sa-i vada pe Brenciu si Stefan Banica la aceeasi masa, cum isi cara pumni si injuraturi, altii sunt doritori de zambete, fiind fani declarati Delia Official. Unii vor sa inteleaga de ce am venit la Antena 1, altii nu. Si uite asa, cu totii, fani, prieteni sau neincrezatori, ne vom intalni asta seara la 20.30, la X FACTOR.

 

Tuturor celor care pana acum au comentat atotstiutori productia, fara a viziona cel putin secunda, va inteleg, asa faceam si eu inainte de majorat. Talente vocale? Sunt. Emotie? Cat cuprinde. Muzica? Fiti fara grija! Distractie? Din plin. Spectacol? Sunt eu acolo! Dragii mei prieteni virtuali, nu-mi ramane decat sa va doresc vizionare placuta! Pentru cei care-si fac griji, linistiti-va... scaunul a rezistat!”, a scris artistul pe Facebook.

 

Comentarii Facebook