Avem femei frumoase in Cluj si Transilvania, dar la "Next top model" ne-am facut de ras: "Parca ai o casca in cap" - VIDEO

 

Transilvania este cunoscuta in intreaga tara pentru femeile frumoase, dar la preselectia de la emisiunea "Next top model" de la Antena 1 ne-am facut de ras. Catalin Botezatu s-a tinut cu mainile de cap in timpul castingului.

 

Preselectia a fost organizata la hotelul Alex&George, de pe Calea Turzii. Circa 1.000 de tinere au defilat in fata designerului Catalin Botezatu, care le-a luat pe fete peste picior.

 

"Cursanta! La ce esti cursanta?", a intrebat-o Catalin pe una dintre concurente. "Unde se studiaza modelingul si bunele maniere", a fost raspunsul tinerei.

 

Nu au lipsit nici "bugetarele". Intre aspirantele la un loc la emisiunea "Next top model" a fost si un inspector de la primaria din Bistrita, care a spus juriului ca poate "aplica amenzi de circulatie".

 

Fetele ultra machiate l-au scos din sarite pe Catalin Botezatu, care nu s-a abtinut si i-a spus uneia "arati de parca ti-ai bagat fata in sange inchegat".

 

Desgnerul a fost socat si de coafura altei concurente: "Cine ti-a facut bretonul asta? Zici ca ai o casca sau ai plecat cu casca de la coafor in cap?".

 

Comentarii Facebook