Astrologul Minerva, angajată la Banca Naţională a României. Directorul de comunicare al BNR, nevoit să dea explicații


„Spiritele” s-au încins după ce celebrul astrolog Minerva s-a angajat la Banca Națională a României. Internauții nu au putut să nu facă glume pe baza schimbării neașteptate a jobului anunțate de astrolog.

Anunțul a fost făcut în podcastul lui Damian Drăghici: „La ora actuală am o funcție de execuție, lucrez în Banca Națională. Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă, dar asta nu înseamnă nimic, pentru că tot mă bătea gândul să-mi fac un podcast. Fac astrologie de la 14 ani,” a declarat Minerva. Minerva, al cărei nume real este Gabriela Dima, are 64 de ani și este absolventă de Drept, Actorie și Psihologie.

Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al BNR a avut o reacţie în cazul astrologului Minerva, angajată în cadrul instituţiei. Acesta a declarat că femeia este angajată ca secretară, la departamentul de mentenanță.

Deşi celebrul astrolog Minerva ocupă o funcție la Banca Națională a României (BNR), Dan Suciu spune că nu ştie cine este persoana în cauză.

Nu ştiu cine e astrologul Minerva. Am fost întrebat de un nume de persoană şi am spus că da, persoana respectivă lucrează la bancă, acolo unde sunt 2.000 de persoane. Nu ştiu cine e astrologul. Noi nu am angajat un astrolog la Banca Naţională, deci de aceea nu pot să vă transfer chestiunea aceasta. Acum sigur, dacă vrem să ducem discuţia în ridicol, putem să o ducem. Sigur, putem face glume pe chestia asta, dar este fosta dumneavoastră colegă. Înţeleg că apare şi site-ul Antena 3 cu nişte astrograme. La noi lucrează în calitate de secretară, la direcţia mentenanţă", a declarat Dan Suciu pentru Antena 3. 

Comentarii Facebook