Armin van Buuren, RECORD pe Cluj Arena. Până la ce oră a mixat. ”Să fie făcut cetățean român!” - VIDEO

 

Armin Van Buuren a făcut un show total pe Cluj Arena, la cea de-a treia ediție Untold. 

 

Olandezul a urcat pe scenă la ora 3.00, când stadionul a ajuns la capacitate maximă, de 71.000 de oameni, conform forțelor de ordine. Pentru a nu apărea probleme, organizatorii au restricționat accesul pe stadion. 

 

Olandezul este atât de iubit, încât unii fani au cerut pentru el cetățenia română. 

 

MATERIAL OFERIT DE BANCA TRANSILVANIA

 

Pe scenă el a fluturat din nou steagul României și a spus că se simte bine că este din nou ”acasă”. 

 

”Show - ul” lui s-a prelungit până la ora 8.30, fiind un nou record, pentru că spectacolul de anul trecut a durat până la 7.00.

 

Armin van Buuren le-a transmis fanilor de la Cluj: ”România, ce bine e să fiu acasă!”.

 

Cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD, ziua în care Armin Van Buuren a urcat pe DRAGON’S NEST, a adus în tărâmul plin de magie peste 90.000 de participanți. Dj-ul olandez, atât de mult iubit de fanii din România, Armin van Buuren a stat pe scenă aproape 5 ore, iar la finalul show-ului s-a închinat în semn de respect în fața participanților care au rămas până la ora 8 dimineața pe stadion și le-a spus în limba română “România, vă iubesc!”. Show-ul lui Armin van Buuren a fost transmis live integral pe pagina de facebook a festivalului UNTOLD, dar și pe pagina artistului, unde peste 30 de milioane de oameni din intreaga lume l-au urmarit pe artisul olandez, in direct, pe scena de la Cluj.







Comentarii Facebook