Are sau nu operații estetice Vlăduța Lupău? Cum arăta artista în urmă cu 13 ani: „Oamenii se mai schimbă!” - VIDEO


Vlăduța Lupău nu este doar una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, ci și una dintre cele mai frumoase. Cântăreața în vârstă de 30 a fost însă acuzată recent că a trecut cabinetul medicului estetician. 

Are sau nu operații estetice Vlăduța Lupău?

De curând, Vlăduța a organizat pe o rețea de socializare o sesiune de Q&A (întrebări și răspunsuri). Atunci când fanii i-au cerut să publice o fotografie cu ea însăși, înainte de intervențiile chirurgicale, cântăreața a răbufnit. Aceasta a negat cu vehemență că ar fi apelat la medicul estetician. 

Asta e fața mea, exact așa cum mă vezi, nemachiată, nefiltrată. Voi, unii băieți și unele doamne, nu înțelegeți că și voi dacă vă uitați a niște poze cu 5, 10 ani în urmă, erați cam altfel și nu cred că sunteți operați nici voi. Ne maturizăm, vârsta … Oamenii se mai schimbă!”, a spus Vlăduța Lupău. 

Cum arăta interpreta de muzică de petrecere în 2009

Vlăduța Lupău iubește muzica de când se știe și a avut mai multe intervenții televizate de-a lungul timpului. Pe când abia împlinise 18 ani artista a participat la emisiunea „Miss Romândria 2009”, prezentată de Mihaela Rădulescu. 

vladuta lupau veche 1.PNG

Ea arăta complet diferit atunci, însă ce e drept, au trecut de la acea apariție 13 ani, timp în care Vlăduța s-a transformat dintr-o puștoaică într-o femeie adevărată. Ea a recunoscut însă a a trecut prin proceduri non-invazive pentru a ascunde micile riduri și imperfecțiuni ale tenului.

Merg la clinică pentru a face un tratament pentru coaja de portocală (celulită). Și pentru că m-ați întrebat ce intervenții mi-am făcut, am să vă spun: acid hialuronic pentru ridurile de expresie și mărirea buzelor, dar și tratament de rejuvenare facială”, mărturisea Vlăduța pe contul ei de Instagram. 

vladuta-lupau-operatii.jpg


Comentarii Facebook