FOTO - Culiță Sterp și-a luat mașină nouă, după ce a distrus-o pe cea din accidentul de la Cluj. Cum arată noul bolid de lux: „Mergem înainte”


La trei săptămâni de la accidentul din centrul Clujului, Culiță Sterp vrea să treacă peste episodul dificil pe care l-a trăit și să se concentreze pe „partea pozitivă a vieții”. Cum să faci asta mai „bine”, decât cumpărându-ți o nouă mașină de lux, după ce ai făcut-o ferfeliță pe cea avută deja. 

Autoturismul de lux pe care îl conducea cântărețul în momentul accidentului a fost avariat serios, motiv pentru care, acesta și-a achiziționat o nouă „bijuterie pe roți”. Zilele acestea, artistul a postat o fotografie cu noua mașină pe care a cumpărat-o recent și pentru care a scos din buzunar o sumă colosală. 

masina culita sterp.jpg

Din imaginea publicată de Sterp se poate observa mândria cu care artistul și-a „prezentat” noul Mercedes G AMG, al cărui preț se învârte în jurul sumei de 200.000 de euro. „Mergem înainte, pe verde!”, a scis acesta alături de imaginea în care se află el lângă un bolid verde aproape neon, spun unii dintre urmăritorii săi, „să fie sigur că e văzut venind”, a adăugat un internaut. 


Comentarii Facebook