Aproape 3.000 de clujeni fac deja sport la noua Bază sportivă din Gheorgheni. Cum se obține cardul de acces



Primăria Cluj-Napoca anunță că deja aproape 3.000 de persoane și-au creat carduri de utilizator de la deschiderea din 2 decembrie 2016 a Bazei Sportive Gheorgheni.

Potrivit statisticilor interne, în anul 2016 s-au emis 2.319 carduri pentru utilizatorii bazei sportive, iar până în acest moment în anul 2017 au fost emise deja 360 de carduri. La acestea se adaugă câteva sute de utilizatori care au ales să acceseze serviciile bazei sportive cu ajutorul cardului de bike sharing deja deținut.

Din cauza temperaturilor scăzute din această perioadă, majoritatea clujenilor își fac programare pentru practicarea sporturilor de interior, respectiv popice sau tenis de masă, însă există și circa 50 de persoane în medie care aleg totuși sporturile de exterior.

Primăria mai anunță că, pentru buna funcționare a activității bazei sportive, așa cum este precizat și pe site-ul ww.complexsportivgheorgheni.ro, accesul în sală se face cu echipament și încălțăminte sportivă de interior, atât pentru tenisul de masă, cât și pentru popice. 

 

Accesul în baza sportivă și folosirea terenurilor și aparatelor din cadrul acesteia se face în mod gratuit de toată lumea, însă pentru a face acest lucru trebuie să obțineți un card de acces, gratuit, prin intermediul unei aplicații special dezvoltate, disponibilă pe site-ul www.complexsportivgheorgheni.ro. O altă metodă de a obține cardul, fără a descărca aplicația, este direct prin completarea unui formular pe site, ori prin prezentarea la complexul sportiv cu buletinul, unde vi se va elibera pe loc.

 

Mai mult, persoanele care dețin un card de bike-sharing îl pot folosi și pentru a intra în complexul sportiv Gheorgheni, doar prin crearea unui cont care să ia în evidență cardul.

 

Comentarii Facebook