Antena 1 vrea să dea lovitura cu o nouă emisiune culinară. Ce le-a pregătit postul celor trei chefi de la Hell's Kitchen



Postul de televiziune Antena 1 pregătește o nouă emisiune culinară, în care se pare că vor fi implicați cei trei chefi de la Hell’s Kitchen: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Producția se va baza pe rețele tradiționale românești, iar show-ul va fi produs de Mona Segall.

Antena 1 caută România în bucate și pe cei care au păstrat tradiția bunului gust. Cei care știu să gătească românește, cunoscătorii fini ai bucatelor tradiționale, cine nu are rival la poale-n brâu, cine știe secretul celor mai savuroase sărmăluțe sau ai celor mai delicioși cozonaci, adepții mâncării ca la mama acasă, cei care preferă oricând un bulz în locul unui foie gras și care sunt neîntrecuți la gătit românește sunt invitați să se înscrie pe pagina casting.a1.ro”, anunță postul de televiziune.

Totodată reprezentanții postului au ținut să menționeze că show-ul ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” va rămâne în continuare în grila de programe Antena 1, fără a preciza când va mai fi difuzată emisiunea, informează paginademedia.ro.

Comentarii Facebook