Luni 9 Decembrie

Ghibstock - Festivalul organizat de elevii de la Liceului Teoretic ”Onisifor Ghibu”

 

Clubul de iniţiativă comunitară ”IMPACȚIIII”, de la Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu”, va organiza cea de-a șasea ediție a evenimentului caritabil ”Ghibstock”.

 

Festivalul va avea astfel loc în data de 9 Mai 2015, ca de obicei în curtea Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu”, cu începere de la orele 16.00.

 

Proiectul început în 2010 este unul unic ca amploare la nivelul oraşului şi este un model educaţional, având un rol important atât în ceea ce priveşte cauzele abordate de-a lungul anilor, cât şi în ceea ce înseamna dezvoltarea personală a voluntarilor implicaţi în organizarea evenimentului.

 

Anul acesta, pe scena Ghibstock vor urca nimeni alții decât Blazon, Gojira&Planet H, Mushroom Story, Shiver(rezidentul Disco Modern), dar și tinerele trupe câștigătoare Battle of the Bands: Gecko și Get Loud. Ba mai mult, ediția a 6-a aduce o a doua scenă, în zona de Graffiti, pe care cele mai tari piese ale momentului vor fi mixate de către Dodo și de către câștigătorul Battle of the DJs.

 

Dar dacă muzica nu e singura atracție pentru care vei veni, poți oricând să înveți să mixezi la workshop-ul lui Shiver, să te bagi la o mega bătaie cu apă, să înveți să bați la tobe sau pur și simplu să te relaxezi în grădina special amenajată pentru acest eveniment. Iar pentru cei cu mai multă energie avem, ca în fiecare an, activități sportive precum: podul indian, panoul de cățărat sau veverița zburătoare. V-am spune mai multe din surprizele care vi se pregătesc, dar vă lăsăm să descoperiți singuri pe 9 Mai în curtea Liceului Teoretic “Onisifor Ghibu” din cartierul Grigorescu.

 

Festivalul își propune să îndrepte și probleme ale comunității, prin caracterul său caritabil. Așadar, cu fondurile strânse în acest an, Clubul de inițiativa comunitară „IMPACȚIIII” va realiza o campanie de sprijinire a eforturilor antreprenoriale ale locuitoriilor din mediul rural, redefinirea meșteșugurilor tradiționale și conectarea tineretului din mediul urban la tradiții, prin workshop-uri specifice, concursuri de proiecte și implementarea de strategii educaționale în domeniul antreprenorial”, precizează organizatorii.

Comentarii Facebook