Angry Birds ar putea fi detronat. Porcușorii se răzbună VIDEO



Dezvolatatorul de software pentru platformele mobile, Rovio, a lansat recent un nou joc ce ar putea detrona Angry Birds.

Bad Piggies este un joc interactiv ai cărui protagoniști sunt chiar inamicii păsărilor din aplicația de top al developerului finlandez. Pentru a trece nivelele trebuie să îi construiești porcușorului diverse mașinării cu care sa meargă sau să zboare, să treacă de tot felul de obstacole și să aduni cât mai multe puncte.

Momentat nu are foarte multe stagii, dar promite a fi unul dintre cele mai bune jocuri pentru smartphone.

 

 

 

Este un tip de joc rar întâlnit pe Android. Îți faci propriul mijloc de transport și îl faci să ajungă într-un anumit loc. Având în vedere cât de greu este, mulți dintre noi nici nu vor mai putea să se plângă că are puține nivele,având în vedere că le va lua foarte mult timp să-l termine. Unde mai pui și că are legătură cu poate cel mai celebru joc din lume. Am așteptat acest joc cu sufletul la gură și se pare că așteptarea a meritat.”, a comentat un utilizator al jocului pe pagina de descărcare.

O sa ajunga cel mai tare joc..In curand. Pentru ca ii prea tare.. Nu are deloc multe nivele..le treci usor..dar urmeaza.trebuia sa se razbune porcii pe pasari:))”, a mai comentat un alt utilizator.

Jocul este disponibil gratuit pentru utilizatorii Android și iOS.


Puteți descărca varianta pentru Android de AICI.


Comentarii Facebook