Andreea Marin Bănică vine la Iulius Mall

 

Şcoala Mamelor ajunge în 12 octombrie, la Iulius Mall Cluj. Andreea Marin Bănică şi o echipă de specialişti le dau întâlnire mamelor în incinta mall-ului. 

 

În centrul atenţiei va fi pusă femeia, cu toate rolurile sale. Indiferent dacă sunt mame în devenire, de nou născut, adolescent sau adult, toate doamnele sunt aşteptate la o discuţie antrenantă cu Andreea Marin – Bănică şi profesioniştii Şcolii Mamelor. Pot să împărtăşească din provocările pe care le întâmpină zilnic, poate chiar să găsească soluţii. 

 

Discuţiile nu se vor axa doar pe relaţia mamă – copil.  Specialiştii şi  vedeta TV vor vorbi şi despre echilibrul între viaţa de familie, profesie şi dorinţele proprii, drepturile femeii şi alte subiecte care să arate că viaţa trebuie trăită frumos şi demn. 

 

Întâlnirea între prietene este programată la Iulius Mall Cluj, pe  12 octombrie, începând cu ora 17.30, în piaţeta de la intrarea principală. Intrarea este liberă, aşa că în programul de mamă se poate strecura  un eveniment pentru sufletul de femeie! 

 

Următoarea oprire a Şcolii Mamelor este pe 15 octombrie, la Iulius Mall Iaşi, urmând apoi oraşele Constanţa, Galaţi şi Ploieşti.  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Din raţiuni obiective, întâlnirea cu Andreea Marin - Bănică şi specialiştii Şcoala Mamelor şi-a schimbat locaţia. Astfel, doamnele sunt aşteptate, pe 12 octombrie 2012, de la ora 17.30, în sala de conferinţe a hotelului Univers T, aflat în imediata apropiere a Iulius Mall Cluj.

Comentarii Facebook