Andreea Esca şi-a supărat fanii cu noul look. Ce i-a nemulţumit, de fapt, pe admiratorii vedetei Pro TV



Andreea Esca și-a supărat fanii. Prezentatoarea TV a făcut o schimbare de look, care nu a fost primită cu prea mult entuziasm de toți admiratorii săi. Vedeta este recunoscută pentru stilul său conservator și sobru, în special la pupitrul știrilor.

Ce schimbare de look a făcut Andreea Esca. Fanii au criticat-o

Andreea Esca, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România, a făcut după aproape 26 de ani la pupitrul știrilor de la Pro TV o schimbare de look. Mai exact, realizatoarea TV și-a schimbat coafura. Multă lumea credea că vedeta are chiar o clauză în contract, care nu îi va permite niciodată să își schimbe tunsoare atât timp cât va lucra în trustul Pro.

De curând însă, Andreea și-a surprins admiratorii cu o nouă coafură: a renunțat la celebra cărare pe mijloc. Look-ul său nu a fost însă apreciat de toți fanii.

Andreea-Esca-si-a-suparat-fanii-cu-noul-look-2.png

Freza asta te face mai bătrâna… îmi place mai mult cea anterioară.” , „Nici freza asta, nici culoarea rochiței, nu te avantajează!”, „Să nu îți mai faci coafura asta!!! O vrem pe Andreea noastră!” – au scris unii dintre fanii vedetei în dreptul pozei postate pe Instagram.

De ce nu și-a schimbat Andreea Esca coafura de peste 20 de ani

Andreea Esca a apărut pentru prima oară la Pro TV în anul 1995. Ea a purtat atunci un sacou roșu, pe care îl îmbracă în fiecare an pe 1 Decembrie, pentru a marca debutul său la pupitrul Știrilor de la Pro TV. Ani la rând, realizatoarea TV și-a păstrat aceeași imagine sobră și nu și-a mai schimbat deloc coafura de tip bob. La un moment dat, Andreea a dezvăluit de ce a păstrat o constantă în ceea ce privește imaginea sa de-a lungul anilor.

Nu există niciun contract prin care să mi se impună coafura. Așa s-a nimerit să fiu coafată pe 1 decembrie 1995, mi-a placut, cred că se potrivește cu tipul de program și cu fata mea și cam asta e tot… Este o opțiune personală”, a explicat jurnalista, în 2013.

Ce schimbări i-au sugerat Andreei Esca criticii de modă

Andreea Esca a fost mereu în vizorul criticilor de modă. La rându-i pasionată de fashion, prezentatoarea TV este mereu la curent cu noile tendințe. Dacă în timpul liber adoptă un stil vestimentar foarte colorat și jucăuș, la pupitru preferă să fie sobră. Iulia Albu i-a făcut la un moment dat câteva sugestii în ceea ce privește vestimentația.

 „Andreea Esca are un stil al ei care poate părea depășit de multe ori, dar, în primul rând, prin ceea ce face, ea nu are cum să aibă vreo altă coafură vreodată. Interpretările sunt foarte puține cele care se pot face. Este bine așa. Ea are câteva zone, este ori în acea zonă de imprimeuri care o prind bine, îi place mult zona florală. Ce aș face diferit în ce face ea?

 Nu aș purta cizme niciodată. Mi se pare că o femeie minionă care este bine proporționată nu are de ce să poarte acele cizme. Cizmele acelea până la genunchi. Ea poate să poarte și balerini, nu este nicio problemă, poate să poarte și tocuri. Și încă o sugestie pe care aș avea-o este ca atunci când poartă culoare să poarte și pantofii colorați. Adică să nu poarte pantofi negri dacă are rochie roșie. Lucru pe care îl mai face”, spunea Iulia Albu.


Comentarii Facebook