Andreea Bănică nu a mai rezistat și a vorbit în detaliu despre cum a fost agresată la Cluj: „Eu am aflat după cine este! Nu știam ce mi se întâmplă.”


În urmă cu două zile, Andreea Bănică a dezvăluit pe rețelele de socializare faptul că a fost agresată de o vedetă internațională chiar în timpul unui festival din Cluj-Napoca. 

Vezi și: Andreea Bănică a fost agresată la Cluj, la un festival de muzică, de un cântăreț celebru în toată lumea. Cântăreața a depus plângere la poliție- VIDEO

Mai exact, artista susține că a fost agresată verbal, dar și amenințată de Tonni Cottura, fost membru al formației Fun Factory, din cauză că acesta ar fi fost nemulțumit de prezența artistei pe scenî, insistând să plece. 

Acum, Andreea Bănică nu a mai rezistat și a vorbit deschis în cadrul unei emisiuni despre tot ce i s-a întâmplat în seara respectivă la Cluj-Napoca. 

Eram pe scena unui festival din Cluj, am cântat, eram euforică, plină de entuziasm, iar când am coborât de pe scenă am pus primul picior pe treapta scării și s-a năpustit cineva asupra mea, gesticulând, urlând, înjurând, amenințându-mă. Eu am aflat după cine este! Nu știam ce mi se întâmplă. Ulterior am aflat că el ar fi fost supărat, era ziua lui, omul probabil băuse ceva, poate luase mai multe substanțe, nu știu, și ar fi făcut scandal că de ce stau eu atât pe scenă, că el vrra să plece, că nu mai are răbdare. Comportamentul acestui băiat este unul jignitor și unul care m-a marcat. Eu am rămas blocată...”, a spus vedeta.

Vedeta spune că deși a apelat numărul unic de urgență 112 și că a căutat ajutor la secția de poliție, se pare că nimeni nu ar fi băgat-o în seamă, fiind lăsată să se descurce de una singură într-o situație de criză. Andreea Bănică spune că este mirată de cum au acționat polițiștii. 

Eu am sunat la 112, a venit un echipaj de poliție care a stat de vorbă cu mine, dar, între timp, el a plecat. Eu nu mi-am revenit nici acum din șoc, dar atunci nu știam ce să fac, cum să procedez. Am ajuns la secția de poliție, după ce am sunat de 4, 5 ori, dar nu mi-a răspuns nimeni, era secția goală, am bătut la geam și a venit cineva și i-am zis ce am pățit, dar mi s-a spus că nu pot da declarație la ora aceea, că nu au program. M-au chemat mâine și nu m-au lăsat să fac declarație, doar o plângere.”, a mai adăugat Andreea Bănică.

De asemenea, cântăreața a mai dezvăluit că șoferul său a fost singurul care a fost acolo pentru ea, fiind și cel care i-a sărit în ajutor. 

Paza nu a intervenit cu nimic! Șoferul meu a fost acolo, el s-a speriat și a venit lângă mine, iar atunci omul s-a dat la o parte și a intrat pe scenă. Eu cred că un polițist trebuia să stea de vorbă cu mine, unul să meargă în partea cealaltă, ca el să nu apuce să plece de acolo, fiind băut și fumat.”, a povestit artista.

Comentarii Facebook