Andreea Bălan: Toată viaţa mi-am dorit să fiu o principesă!

 

Cea de-a treia ediţie a transforming show-ului "Te cunosc de undeva!", difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:30, la Antena 1 revine cu o mulţime de surprize şi momente spectaculoase.

Dacă ediţia trecută Andreea Bălan a fost plăcut surprinsă să îşi întâlneacă sosia în persoana invitatului special, Christian D., de data aceasta Andreea are ocazia să îşi împlinească un alt vis.

"Toată viaţa mi-am dorit să fiu o principesă!", a exclamat Andreea, atunci când a văzut pe scenă recuzita pentru momentul unuia dintre concurenţi. Nu a putut sta deoparte şi a fugit către scenă pentru a imortaliza acest moment. Se pare că nu i-ar sta rău deloc într-o astfel de postură frumoasei jurate.

Machiaje spectaculoase, costume senzaţionale, gesturi studiate în cel mai mic detaliu, voci antrenate pentru a le semăna celor ale artiştilor pe care concurenţii îi vor aduce pe scena "Te cunosc de undeva!" sunt doar o parte dintre ingredientele emisiunii pe care Antena 1 le-a readus-o telespectatorilor, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:30.

Comentarii Facebook