Andre Rieu va concerta la Cluj în 2019, la BT Arena

 

Andre Rieu va concerta la Cluj-Napoca, în 5 aprilie 2019, la BT Arena.

 

Orgnizatorii au prcizat pentru Știri de Cluj că ar putea fi organizate mai multe concerte la Cluj, în funcție de interesul clujenilor.

 

Concertele vor avea loc în BT Arena Cluj, care are o capacitate de 10.000 de locuri.

 

Biletele vor fi puse în vânzare începând de joi, 29 noiembrie 2018, la ora 10:00, în rețeaua Eventim.ro și pe www.andrerieu.com

 

Starul mondial André Rieu este fără îndoială unul dintre cei mai populari muzicieni internaționali ai momentului. Cunoscut ca fiind "Regele Valsului" din Mexic până în Australia, André Rieu susține concerte în prezența a peste 600.000 de spectatori pe an, depășind numărul spectatorilor care asistă la concertele superstarurilor internaționale ca: Bruno Mars, AC/DC sau Rihanna. 

 

André Rieu vine pentru prima dată, la BT Arena din Cluj-Napoca, pe 5 aprilie 2019, de la ora 20:00, într-un nou concert memorabil ce face parte din turneul mondial 2019.

  

Biletele vor fi disponibile începând de joi,  29 noiembrie, la ora 10:00 și vor putea fi achiziționate atât online de pe www.eventim.ro sau www.andrerieu.com, precum și din magazinele partenere EVENTIM din toată țara: Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV, la casa de bilete din Iulius Mall și  la prețuri ce pornesc de la 200 lei, în funcție de categoria de loc.

 

Muzica și valsul reprezintă o parte foarte importantă în viața mea”, spune André Rieu. ”Dacă o melodie îmi atinge sufletul, cu siguranță îl va atinge și pe al dumneavoastră. Această muzică îmi permite să aduc emoție și bucurie în sufletele oamenilor, peste tot în lume. În concertele mele totul este permis: râsul, plânsul, dansul, cântatul. Emoțiile reprezintă secretul succesului meu”, a mai spus artistul.

 

În septembrie, turneul mondial l-a purtat pe marele artist pe marile scene din Statele Unite și Canada, în luna octombrie în Argentina, în noiembrie în Australia, iar în luna decembrie va cuceri publicul din Marea Britanie.

 

Pentru a gestiona rutele de transport ale producției enorme între continente, au fost create 4 structuri fabuloase identice, care conțin 4 seturi de costume, de instrumente și echipamente tehnice.

 

Peste 40 de milioane de CD-uri și DVD-uri vândute, de 30 de ori numărul 1 în topurile internaționale și 500 de discuri de platină îl fac pe André Rieu un adevărat ”maestru al mulțimii”, titrează cu extaz New York Times.

 

Videoclipurile publicate pe contul său de YouTube au atins până acum peste un miliard de vizionări și peste 3.7 milioane de fani îl urmăresc pe Regele Valsului pe Facebook.

 

În luna iulie a acestui an, André Rieu și-a susținut concertele fantastice anuale, în aer liber, în orașul său natal din Olanda, Maastricht. Pentru prima dată, timp de 13 seri, mai mult de 15.000 de fani din peste 80 de țări au luat parte la concertele sale extraordinare de la Vrijthof.

 

André Rieu este căsătorit de peste 40 de ani și locuiește, alături de soția sa Marjorie, într-un castel romantic construit în anul 1452 în orașul său natal Maastricht din Olanda. Cei doi au împreună doi fii și cinci nepoți. 

 

André Rieu și a sa orchestră Johann Strauss concertează pentru prima dată la Cluj, în aprilie 2019.



Comentarii Facebook