Anda Adam mult mai talentată la declarații de dragoste, decât la parcarea BMW-ului la Cluj? Postarea emoționantă a artistei pentru logodnic - FOTO


Anda Adam pare să aibă parte de o perioadă foarte bună pe plan sentimental. Artista i-a făcut o nouă declarație de dragoste publică logodnicului ei, la scurt timp după revenirea din vacanța de o lună petrecută în Elveția.

Artista și afaceristul Yosif Eudor Mohaci par a fi într-o continuă lună de miere. Așadar, Anda nu a ezitat să-și exprime sentimentele. Artista a pus pe InstaStory o imagine în care afaceristul o sărută pe obraz, iar pe fundal a adăugat o melodie care a devenit un adevărat imn al iubirii necondiționate încă de anul trecut, „te voi iubi până la sfârșitul lumii”. Totodată, artista a adăugat și un mesaj simplu, reprezentat de cele două cuvinte magice, pe care i le-a adresat lui Yosif. „Te iubesc!”, notează spynews.ro

anda.jpeg

Reamintim că vedeta are o „relație” mai tumultoasă cu clujenii, după ce aceasta a parcat cu mult tupeu, neregulamentar, pe o stradă din centrul orașului. 

Apropiații vedetei spun că aceasta este nemulțumită de modul în care au primit-o clujenii. „Pentru că aici nu prea sunt vedete se aștepta la o primire mai bună. Este supărată de jigniri și de lipsa de înțelegere. Da, ea merge mai tare cu BMW -ul. Au fost oameni care i-au arătat semne obscene pe stradă. Așa ceva nu a pățit în București”, a spus un apropiat de-al Andei Adam. 

Comentarii Facebook