Anda Adam a plecat din Cluj de Ziua Îndrăgostiților. Vedeta a vizitat Elveția și a fost prezentată socrilor


Anda Adam a avut două motive de sărbătoare pe data de 14 februarie. Primul este Ziua Îndrăgostiților, iar celălalt este aniversarea iubitului ei, Joseph. Cu această ocazie, bărbatul i-a făcut o surpiză vedetei și a dus-o la casa lui părintească, în Elveția, pentru a-i cunoaște familia.

Anda declară că Joseph este un romantic incurabil. Aceasta primește des buchete imense de flori prin curier atunci când el este plecat, iar atunci când sunt împreună, el gătește și este atent la detalii prin gesturile lui aparent lipsite de însemnătate. Artista susține că este foarte norocoasă din acest punct de vedere. 

 Iată că artista este răsfățată chiar și de ziua iubitului ei. Luni,14 februarie, a fost aniversarea lui Joseph și, deși cei doi plănuiseră o super petrecere la clubul omului de afaceri din Cluj, planurile li s-au schimbat deoarece lucrările de amenajare s-au prelungit.

Anda Adam și-a lăsat fiica la Cluj, cu bunica și bona 

Conform Click.ro, Joseph ar fi avut un plan de rezervă, poate mai spectaculos decât planul inițial, și anume să-și ducă logodnica la părinți, la vila sa din Elveția.

A fost o schimbare radicală de planuri. Deși inițial au spus că vor face o petrecere la clubul din Cluj, pe care îl construiește Joseph, iată că au anulat din cauza prelungirii lucrărilor. De ziua lui a «răpit-o» pe Anda și au plecat spre Geneva, acolo unde el are casă și unde se află și părinții lui”, declară o persoană apropiată vedetei.

Însă până la destinația finală, Joseph și Anda vor vizita Budapesta, staționează puțin și în Viena, periplul lor romantic încheindu-se la părinții lui Joseph. O să fie o vizită cu emoții pentru că Anda va fi pentru prima dată acasă la el", a declarat pentru Click! o sursă din anturajul celor doi.

Franța, Elveția și... Cluj. Pe unde își petrece timpul logodnicul vedetei

În primul rând doresc să lămuresc puțin legat de acest subiect, Franța, pentru că s-au spus tot felul de lucruri despre mine și nu e chiar corect. M-am născut la Paris, în Franța, unde am locuit până la 18 ani, după care am plecat pentru o perioadă de 5 ani de zile în Anglia, la facultate, în Cambridge. Apoi, m-am îndreptat spre Geneva, Elveția, să-mi termin studiile superioare cu un MBA. Acolo m-am și stabilit și am început o carieră de bancher în domeniul Private Banking. Deci NU stau în Franța, ci în Elveția! Referitor la activitatea mea, da, am diverse business-uri în Franța și Elveția, dar momentan fac naveta între aceste două țări și România”, a explicat Joseph pentru Click!


Comentarii Facebook