Anda Adam a dat de aur în Cluj și încearcă să-și îmbunătățească relația cu clujenii? Vecinul vedetei: Vecină model, nu a adus distracția din club acasă


Anda Adam a început să facă des naveta București-Cluj, ca să reușească să se împartă între afacerile din Capitală și noul club inaugurat la Cluj. Vedeta nu a început prea bine relația cu clujenii, după ce și-a parcat bolidul de lux cu nesimțire, chiar în intersecție, și a fost amendată de Poliția Locală. Ulterior, artista a parcat cu mult tupeu și a doua oară, în același loc în care a fost amendată, vedeta însă nu a trecut neobservată de locuitorii orașului, unii chiar i-au arătat semne obscene în trafic. 

Alături de viitorul ei soț, Joseph Mohaci, Anda Adam a intrat în afaceri de mii de euro. Se estimează că investiția s-a ridicat undeva la suma de 400.000 de euro, căci artista și-a dorit musai, ca pe lângă aranjamentele interioare să aibă parte și de cele mai bune echipamente de sonorizare. Atât de mulțumită este de acest proiect încât își dorește să transforme locația în unul dintre cele mai de succes cluburi din țară. Astfel că, din luna februarie, de la inaugurare, cântăreața este văzută tot mai des în Cluj, scrie playtech.ro.

Un vecin din Cluj a „dat-o de gol” pe artistă, potrivit acestuia Anda ar fi vecină bună, și nu aduce distracția din club și acasă. 

Și-a închiriat un apartament în cartierul Plopilor. Aici apartamentele sunt destul de scumpe, de aceea o să vedeți doar fotbaliști care joacă la echipele CFR Cluj și FC Universitatea Cluj. Este o vecină model, adică până acum nu a deranjat pe nimeni. O mai vedem când pleacă de acasă sau când se duce la sală sau să alerge prin împrejurimi. Câteodată e și cu fiica ei, dar cred că cea mică rămâne să facă lecții online. Nu a adus distracția din club și acasă. De câte ori vine își petrece timpul la clubul pe care l-a deschis în zona campusului Observator. Studenții de acolo sunt cei mai fericiți, mai ales că am înțeles că nu are prețuri exagerat de mari ”, a povestit unul dintre vecini, pentru sursa citată. 

Citește și: Anda Adam AMENDATĂ de Poliția Locală la Cluj, după ce și-a parcat BMW -ul cu nesimțire în intersecție

Comentarii Facebook