Anamaria Prodan, dezamăgită de situația în care a ajuns Laurenţiu Reghecampf și Corina Caciuc: „Alegerile ieftine te vor costa cumplit de scump”


După problemele din viața personală, Laurenţiu Reghecampf are probleme și în sfera profesională. Laurenţiu Reghecampf şi iubita sa, Corina Caciuc, trec prin momente dificile din cauza problemelor din afaceri. După ce a rămas fără job, după plecarea de la Neftchi Baku, Reghecampf are probleme şi în afaceri. Ferma de Snagov a ajuns în paragină. Anamaria Prodan spune că regretă că fostul său partener a distrus tot ce a avut.

În urmă cu 6 ani, Laurenţiu Reghecampf înfiinţa o fermă de animale. În prezent, conform playtech.ro, nu mai există niciun animal. Potrivit sursei citate, toţi porcii de la ferma lui Laurenţiu Reghecampf au murit.

Anamaria Prodan a oferit o primă reacţie şi a spus că îi pare rău să audă că afacerea lui Laurenţiu Reghecampf nu mai merge. De asemenea, Anamaria Prodan a făcut referire, în discursul său, şi despre problemele din cariera de antrenor. Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit de Anamaria Prodan şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Corina Caciuc, cea care i-a dăruit şi un băieţel.

„Nu vreau să îmi mai asociați numele cu al lui Reghecampf, decât atunci când vine vorba de istoria pe care amândoi am făcut-o în fotbal și când vine vorba de anii frumoși, unde am dat exemplu de familie perfectă în Romania! Ce face azi Reghe, cum a decăzut Reghe…

Nu pot să văd și să comentez. Îmi pare rău să aud și să văd așa imagini cu ferma (n.r. – despre problemele cu ferma). Îmi pare rău să aud că nu mai este pe nicăieri în fotbal, îmi pare rău de toată munca noastră de 17 ani. Îmi pare foarte rău de el, dar sper din toată inima să realizeze în ce situație este, să își dea cu apă pe față, să se ridice, căci dacă nu se ridică acum urgent, se alege praful de el și de toată munca noastră, de atât de mulți ani. Cred că nu conștientizează unde este azi, față de unde era alături de familia lui.

Pe de o parte, este firesc, căci dacă nu dai atenție cand cineva te ajută enorm, te ridică și te trage numai spre cer. Dacă tu ești în lumea ta , nu conștientizezi cât de greu a fost sa ajungi atât de sus. Este cumplit! Sincer, mă uit și îmi vine să plâng când văd cum s-a ajuns, dar i-am spus de ani de zile: Alegerile ieftine, te vor costa cumplit de scump! Îi doresc baftă și putere multă!”, a spus Anamaria Prodan pentru sursa mai citată.

Comentarii Facebook