Duminica 24 Septembrie

Anamaria Prodan, declarație surprinzătoare despre fostul soț: „Laur pe mine o să mă iubească toată viața!”


Cunoscută deja pentru declarațiile sale adesea controversate, Anamaria Prodan și-a surprins recent admiratorii cu un nou mesaj care îl vizează pe fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf. Impresara și antrenorul s-au separat cu scandal în urmă cu mai multe luni, iar acesta din urmă și-a refăcut viața sentimentală alături de Corina Caciuc, cei doi având împreună și un băiețel.

Cu toate că la un moment dat cei doi foști parteneri au ajuns și la bătaie, se pare că Anamaria Prodan are în continuare convingerea că antrenorul o va purta mereu în inimă. Recent, Anamaria Prodan a postat un videoclip în care a vorbit deschis despre Laurențiu Reghecampf. Impresara a precizat faptul că îl cunoaște cel mai bine pe fostul ei soț și poate oricând să vorbească despre el.

Pentru el în momentul ăsta ceea ce s-a întâmplat nu i-a adus nimic bun, decât un copil superb. Să-i trăiască! În rest, eu cunoscându-l pe Laur, eu îl cunosc mai bine ca mama lui, și Laur pe mine la fel, adică Laur se gândește cu drag întotdeauna la noi.

Spun direct și... Laur pe mine o să mă iubească toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu, pentru că alături de mine a crescut, a clădit, a devenit cine este astăzi, la fel cum și el va rămâne pentru mine exact așa”, a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul videoclipului, care era din timpul unui interviu.

În urmă cu câteva luni, Anamaria Prodan a vorbit despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf, iar pe atunci impresara susținea că totul a fost „un vis urât”.

Copiii mei trebuie să vadă în familie respect, disciplină, ordine și demnitate. Nu s-au rezolvat problemele dintre mine și fostul soț, dar nu e niciun fel de problemă. Eu mi-am cerut scuze în numele lui, în numele meu, în numele copiilor și a familiei noastre pentru tot ce s-a întâmplat. Drumul vieții mele este atât de frumos, lin și plin de lumină, încât nu mă interesează să discut despre Reghecampf, despre viața lui, iubite sau amante. A fost un vis urât din care m-am trezit și este minunat tot ceea ce se întâmplă”, a precizat atunci Anamaria Prodan.

Comentarii Facebook