Sambata 3 Decembrie

„Am investit aproape toți banii în pantofi”. Loredana Groza spune că nu se se mândrește cu vreo afacere sau achiziție imobiliară


Loredana Groza este în industria muzicală de mulți ani, a susținut mii de concerte și de cântări până acum, așa că și veniturile ei sunt pe măsură. Artista nu se ferește să dezvăluie ce a făcut cu banii câștigați și cum își trăiește viața la maxim. Vedeta în vârstă de 52 de ani spune că nu se mândrește cu vreo afacere sau cu vreo achiziție imobiliară. Ea a investit banii în muzică și în imaginea ei. 

Nu îmi număr nici albumele, nici cântecele, nici rochițele nu le număr sau pantofii. Am investit aproape toți banii în pantofi, chiar dacă e o vanitate să îți cumperi pantofi, în loc să îți cumperi hectare de teren sau, eu știu, vile la mare. Dar asta am făcut-o pentru că am investit în imaginea mea și în meseria mea, am investit în felul în care mă prezint în fața fanilor mei. Respect foarte mult asta. Și nu pot să-i tratez, știu eu… să merg pe scenă cum mă duc la sală”, a declarat Loredana Groza pentru FANATIK.

lore.jpeg

„Oamenii cu idei fixe nu o să reușească în viață să descopere decât propria lor mediocritate”

Celebra artistă a trecut prin toate stilurile muzicale, a știut să se transforme și, mai ales, să se adapteze vremurilor. Întrebată în care gen muzical s-a regăsit cel mai bine și ce spune despre cei care o comentează pentru alegerea de a cânta manele, Loredana Groza a făcut o comparație cu un alt stil muzical, jazz-ul, la fel de criticat, cu ani în urmă.

ea lore.jpeg

Orice muzică este frumoasă. Și oamenii care comentează un gen sau altul sunt niște oameni limitați, oameni cu prejudecăți, oameni cu idei fixe. Oamenii cu idei fixe nu o să reușească în viață să descopere nimic, din păcate, decât propria lor mediocritate. De aceea, muzica, așa cum jazz-ul a fost un copil vitreg al muzicii clasice în anii 1920, când a apărut, și toată lumea comenta, mai rău de cum comentează acum manelele…mai târziu au ajuns să îl ridice la rang de gen muzical, absolut select în ziua de astăzi.

Așa că, tot ce astăzi noi credem că este cumva… altfel și ne dăm cu părerea, mâine poate fi cu totul altceva. De asta nu mai emiteți păreri definitive. Lumea este în schimbare, noi suntem în schimbare. Și tocmai schimbarea este puntea spre evoluție, spre a devenit mai buni, mai adevărați și mai oameni”, a declarat Loredana Groza, pentru sursa citată. 

Comentarii Facebook