Ai planuri de Revelion? Cum poți vizita 6 zile Istanbulul, metropola situată pe două continente (P) - FOTO

 

Revelionul la Istanbul este cu siguranță o experiență de neuitat. Cei care nu au încă planurile făcute, pot consulta o ofertă foarte bună pentru finalul de an. 

 

Cu străzile și aleile sale strălucitoare care adună o istorie de mai bine de un mileniu, Istanbulul este o metropolă care uimește în orice anotimp. Vara, dinamismul este la cote maxime. Istanbului este asaltat de milioane de persoane. Iarna, în schimb, este momentul în care orice turist poate savura liniștit specificul fascinant al capitalei turcești. 

 

Pentru cei care doresc să cunoască cât mai mult din tradițiile vechi de secole, să se bucure de atracțiile inovatoare și să fie captați de energia locală, însă într-un mod mult mai relaxat, Alis Holidays propune oferta de Revelion 2016 în fascinantul Istanbul.

 

 

O metropolă precum este Istanbulul, pe timp de iarnă, devine mai liniștită. Spre exemplu, find port de croazieră plin de viață, capital Turciei primește peste 600.000 de vizitatori pe an, iar terminalul principal, Karakoy Yolcu Salonu, este la doar câteva minute de site-uri istorice, cum ar fi Moscheea Albastră și Aya Sofia. În timpul sezonului de vârf, din aprilie până în octombrie, mulțimea entuziasmată formează cozi mari la intrarea în Palatul Topkapi sau la Bazilica Cisternă. Din fericire, această forfotă dispare în timpul lunilor de iarnă, ceea ce facilitează accesul turiștilor Alis Holidays să viziteze marile obiective specifice.

 

 

Istanbulul în plin sezon de iarnă este un adevărat miraj pentru turiști. Din acest considerent, ne-am gândit să organizăm un pachet turistic de excepție – Revelion 2016 în Istanbul. Această escapadă îmbină atât calmul zilelor de iarnă, timp în care turiștii noștri vor vizita cele mai frumoase obiective locale, cât și atmosfera incendiară a trecerii dintre ani – REVELIONUL”, ne-a relatat Florin Crișan, directorul general al companiei Alis Holidays.

 

Sezonul de iarnă este calm, dar un alt motiv pentru a alege un sejur de iarnă în Istanbul este calitatea serviciior hoteliere. În această perioadă a trecerii dintre ani unitățile de cazare oferă pe lângă cele mai elegante si rafinate camere și o serie de activități pentru o relaxare asa cum mulți turiști o caută. Săli de saună, acces în săli de sport unde se poate practica tenis de masă și multe altele, mese de biliard, sedințe la spa etc sunt câteva din beneficiile unui Revelion în Istanbul.

 

 

Agenția de turism Alis Holidays aduce în prim plan oferta de Revelion 2016 în capitala Turciei. Cu tariful de 249 euro, turiștii Alis Holidays vor beneficia pe parcursul celor 6 zile de transport cu autocar – clasificat pentru curse internaționale, cazare 4 nopți în Hotel BERR 4*, asistență turistică pe întregul sejur și marea petrecere de Revelion. În plus, românii care aleg să petreacă Revelionul în Istanbul cu Alis Holidays vor beneficia și de Pachetul “Discover Istanbul” -  pachet special care cuprinde o croazieră pe Bosfor, tur pietonal cu vizitarea celor mai importante obiective turistice, etc. 

 

Pentru mai multe detalii puteți intra AICI.

 

 

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

 

 

Comentarii Facebook