Miercuri 24 Aprilie

Află cine este Ana Morodan, ”Contesa digitală!”! Câți ani are, ce studii a terminat: ”Nu am instinct matern deloc”


Ana Morodan s-a născut pe data de 19 ianuarie 1985, la Arad și este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România.

Ea a renunțat la cariera de avocat și a plecat la București, pentru a dezvolta o carieră ca și influencer. Ea are propriul brand de succes.

Ana Morodan a ajuns în București la vârsta de 24 de ani, având ca țintă să devină una dintre cele mai urmărite persoane de la noi din țară.

Ana Morodan și-a făcut un blog, apoi a angajat o firmă de consultanță, pentru a crea un brand personal. Și-a deschis un magazin online de haine deosebite și a deschis un cont pe YouTube.

Ana Morodan spune lucrurilor pe nume, ori de câte ori este întrebată de viața ei amoroasă.

Cred că am foarte multe lucruri de învățat în viața asta și foarte mult de evoluat… înțeleg profund responsabilitatea de a fi părinte, asta s-a întâmplat după 24 de ani.

Mi-am dat seama că eu am implementat comportamente de la părinții mei care nici măcar nu erau îndreptate spre mine și deocamdată nu cred că sunt pregătită pentru a avea un copil.

Nu am instinct matern deloc și nu cred că voi face un copil. Ce vreau să spun este că, deși nu sunt eu pregătită să fiu o mamă așa cum ar trebui să fie o mamă, știi, eu nu consider că un copil e o geantă”, a mărturisit Ana Morodan.

”Contesa digitală”, Ana Morodan, reținută, după ce conducea sub influența drogurilor și a alcoolului

Comentarii Facebook